Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs semmi empátia azok a férfiak felé, akik nem mernek ismerkedni, akár komplexusosak is a méretük miatt?
Olvasom a méretes kérdéseket és, ha a méretről van szó, mindig megy az áradozás, hogy milyen jó a nagy, sokkal jobb a nagyobb, az az igazi, stb. Aztán jön egy kérdés, hogy aggódik a mérete miatt, esetleg nem is ismerkedik miatta, aztán egyből kapja a támadást, bántást. Ez mégis mi?
Ez kb ilyen:
Nők:-A nagyot szeretjük, mert sokkal jobb.
Férfi:-Jó, akkor nem égetem magam és inkább maradok egyedül.
Nők:-A férfiaknak fontos a méret, a komplexus a baj,...
Itt érdemes elolvasni a válaszokat ezzel kapcsolatban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Az mondjuk durva, hogy nem hitte el.
Ezt tapasztalatból tudod?
Szerintem kevesen gondolják így.
Ha neked ez segít.
Nagyon nem az van az olyan kérdéseknél. Nem tudom kinek gondolsz, de, ha sajnálatot szeretnék, akkor nem a farkamról írnék, hanem a súlyos eü-i bajaimról, amik miatt jobb lenne meghalnom. Szóval irigylem azt, akinek csak kicsi, semmi más problémája.
De, amit írtam, ott szimplán hamisan nyugtatják. Amit írtál, az egy olyan jelenség, hogy, amit nagyon feltűnőnek gondolsz magadon, azt más lehet, hogy észre se veszi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ezt mind férfiak válaszolták, nem tűnik fel?
Egy férfi ki akarja ütni a többit a nyeregből, mért lenne vele empatikus?
Kire gondolsz és hogy jön ide?
Az csak egy kérdés. Lehetne 5 ezer másikat linkelni. És ugye nem csak a gyakori van.
39: De értsd meg, férfiak írnak ilyeneket férfiaknak, nem nők.
Hogy tudod összetéveszteni, hogy valamit férfi vagy nő írt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!