Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs semmi empátia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs semmi empátia azok a férfiak felé, akik nem mernek ismerkedni, akár komplexusosak is a méretük miatt?

Figyelt kérdés

Olvasom a méretes kérdéseket és, ha a méretről van szó, mindig megy az áradozás, hogy milyen jó a nagy, sokkal jobb a nagyobb, az az igazi, stb. Aztán jön egy kérdés, hogy aggódik a mérete miatt, esetleg nem is ismerkedik miatta, aztán egyből kapja a támadást, bántást. Ez mégis mi?

Ez kb ilyen:

Nők:-A nagyot szeretjük, mert sokkal jobb.

Férfi:-Jó, akkor nem égetem magam és inkább maradok egyedül.

Nők:-A férfiaknak fontos a méret, a komplexus a baj,...

Itt érdemes elolvasni a válaszokat ezzel kapcsolatban:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

febr. 2. 14:59
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Az mondjuk durva, hogy nem hitte el.

Ezt tapasztalatból tudod?

Szerintem kevesen gondolják így.

Ha neked ez segít.

Nagyon nem az van az olyan kérdéseknél. Nem tudom kinek gondolsz, de, ha sajnálatot szeretnék, akkor nem a farkamról írnék, hanem a súlyos eü-i bajaimról, amik miatt jobb lenne meghalnom. Szóval irigylem azt, akinek csak kicsi, semmi más problémája.

De, amit írtam, ott szimplán hamisan nyugtatják. Amit írtál, az egy olyan jelenség, hogy, amit nagyon feltűnőnek gondolsz magadon, azt más lehet, hogy észre se veszi.

febr. 2. 20:57
 32/45 anonim ***** válasza:
46%
Kerdezo, a 17-esben leirtam a miertre a valaszt. Az, hogy neked ez nem tetszik, raadasul engem allitaaz be rossz embernek emiatt, minimum vicces. A tini lelkuletu fiukak elszabadulasa szerinted kivanatos egy felnott forumban, vagy irtani kene a hozzaszolasaikat? Nehogy mar az legyen a kocsog, aki szolni mer, hogy ez nem ide valo, meg vegye mar eszre magat. Bizony a triggerelo, provokalo kerdesekre fognak olyan valaszok szuletni, amit nem fognak zsebre rakni. De latszolag pont ezt elvezik, mrrt ujra es ujra kiirjak. Szanalmasak.
febr. 3. 02:51
 33/45 anonim ***** válasza:
5%
Egyszer élünk... ígyis alig van idő szeretni.. a nők hamar elintézik aki nem kell. és folytatják a keresést. De sokszor ugye pont ez a kapkodás okozza az eredménytelen párválasztást.
febr. 4. 21:17
 34/45 anonim ***** válasza:
3: 12-15 az átlag.
febr. 10. 17:03
 35/45 anonim ***** válasza:
Mutass egy ilyet légyszi, mert az ellenkezőjét olvasom mindenhol.
febr. 10. 17:05
 36/45 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ezt mind férfiak válaszolták, nem tűnik fel?

Egy férfi ki akarja ütni a többit a nyeregből, mért lenne vele empatikus?

febr. 10. 17:06
 37/45 A kérdező kommentje:

Kire gondolsz és hogy jön ide?

febr. 11. 14:26
 38/45 anonim ***** válasza:
37: Azt kérdezed, ezek a nők mért nem empatikusak. Talán ha 1 nő van a válaszolók közt a mutatott topicban, a többi férfi.
febr. 11. 15:18
 39/45 A kérdező kommentje:

Az csak egy kérdés. Lehetne 5 ezer másikat linkelni. És ugye nem csak a gyakori van.

febr. 11. 22:36
 40/45 anonim ***** válasza:
91%

39: De értsd meg, férfiak írnak ilyeneket férfiaknak, nem nők.

Hogy tudod összetéveszteni, hogy valamit férfi vagy nő írt?

febr. 12. 00:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!