Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos egy nőnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos egy nőnek, hogy milyen ajándékot kap?

Figyelt kérdés
Milyen dolog arra hivatkozni, hogy valamelyik barátnője bezzeg mekkora ajándékot kapott. Szerinte az ajándékból látszik, hogy mennyire becsülöm valójában. Mi lesz 10 év múlva? Akkor már egy évnyi fizetésemet fogja elvárni, hogy abból vegyek neki ajándékot?
2024. febr. 2. 12:54
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
91%

Nem a farkad hívó szavát kellett volna kizárólag követni. Mivel ezt tetted, így jártál.

2024. febr. 2. 13:32
 22/55 anonim ***** válasza:
1%
20 - Alapvető női dolgokat nem ártana tudni, hogy ne a férfinak keljen azt is elvégezni. Ha már egyébként férfiként én segítek az olyan dolgokban amihez a nő nem ért (felújítás, autószerelés etc). Szerintem nem nagy elvárás az, hogy egy nő ehető ételt főzzön vagy éppen takarítson, mosson. Ha igen, akkor az a nő életképtelen. Tárcsázni a kanapén meg sorozatokat nézni bezzeg megy a legtöbbnek.
2024. febr. 2. 13:36
 23/55 anonim ***** válasza:
83%

Főzni kb kétnaponta kell.

Te kétnaponta felújítasz amúgy? Az is alapvető?

2024. febr. 2. 13:37
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
22- wtf is tárcsázni?
2024. febr. 2. 13:38
 25/55 anonim ***** válasza:
86%
Áruld már el nekem, hogy kell a kanapén tárcsázni? Az mi a lófsz?
2024. febr. 2. 13:38
 26/55 anonim ***** válasza:
1%

23 - Ki lehet bírni, mert amúgy mi dolga van egy nőnek? 15:30kor végez a munkával azt utána ott az egész délután. Sorozatozás vagy mi? Ahelyett lehet szépen főzni, takarítani és mosni. Megjegyzem mosni heti 1x kell, takarítani is kb. Ha már adom a pénzt, ez a minimum. Klasszikus nemi szerep.

Tárcsázás pedig masztizást jelent.

2024. febr. 2. 13:40
 27/55 anonim ***** válasza:
95%
26- ki végez a munkával 15:30-kor? Minden nő? Én pl nem.
2024. febr. 2. 13:41
 28/55 anonim ***** válasza:
65%

Tárcsázás = masztizás. Tényleg látszik, hogy öreg vagyok, életemben nem hallottam ezt.

Ja hogy te is tartod el? Te adod a pénzt? Akkor minek dolgozik 15 30-ig is akár?

Ja hogy masztizik, akkor inkább szexeld meg, ne a felújítással bíbelődj meg a kajáját hajigáld a kukába. Lehet többre mennél és nem lépnének le.

2024. febr. 2. 13:43
 29/55 anonim ***** válasza:
1%
27 - Le se sz*rom. Elvárjátok a jó keresetet, lakást meg ilyeneket akkor nehogy már ne tudjatok takarítani, főzni és mosni? Már semmit se akartok csinálni mert ti nők vagytok vagy mi? Nyomokban tartalmaztok nőt, ez a helyes kifejezés.
2024. febr. 2. 13:44
 30/55 anonim ***** válasza:
87%
29- minek kell a csajnak minden nap masztizni? Nem tudod kielégíteni férfiként?
2024. febr. 2. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!