Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg vissza fog irni?
Sajnos, gyakori az ilyen. Én is gyakran járok úgy, hogy néhány napig tartó, gördülékeny, jó hangulatú chatelés után egyszer csak nem írnak többé...
Amúgy utálom az ilyet, mert ilyenkor mindig azon kattogok, hogy mi van, ha "technikai" dolog történt (nem mentek át az üzenetek, ellopták a telóját, elütötte egy busz stb.). Régebben még írtam néhány régebbi matchnek is (akikkel nem lett kapcsi, de jó viszonyban maradtunk), hogy megkapják-e az üzeneteim, mert egyszerűen nem fért a fejembe, hogy valaki több órás chat után még annyit sem ír, hogy "bocsi, de sztornó" vagy "meggondoltam magam"...
Ettől már csak az a "jobb" (értsd: full paraszt), amikor személyes találkozó után ghostol (nem szétválik), és még annyit se bír írni, hogy köszi a sütit, de nem volt szikra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!