Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek meg vissza fog irni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg vissza fog irni?

Figyelt kérdés
2 napja matcheltunk, az elso nap 11tol hajnali 2ig folyamatosan irtunk es tokre meg volt az osszehang. Aztan tegnap is valtottunk par uzenetet napkozben, aztan amit ilyen este 9 korul irtam arra nem valaszolt, es eltelt egy nap... Pedig vegig nagyon erdeklodo volt es kifejezte tobbszor is hogy mennyire szimpatikusnak talal... Szerintetek meg vissza fog irni?
2024. jan. 28. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nem vagyok jós.
2024. jan. 28. 21:02
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Most komolyan 2 napja beszélgetsz valakivel és már ezen kattogsz? Vond meg a vállad és menj tovább. Ha hónapokat írtál volna, akkor megérteném, de ember, 2 nap? :D
2024. jan. 28. 21:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Persze, csak idegesit hogy mennyire megvolt az osszehang, es mar azt erzem h mindjart lebeszelunk egy talalkozot erre beghostol...
2024. jan. 28. 21:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem part, hanem idotoltest keresnek. Engedd el, ez nem volt komoly.
2024. jan. 28. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
talált jobbat, ennyi
2024. jan. 28. 21:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fog még írni, de én a helyedben már nem fektetnék ebbe több energiát.
2024. jan. 28. 21:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor eselytelen? :D gaz lenne neki megirni h kar mert tokre talalkoztam volna vele, ilyen nincs mit veszteni alapon?
2024. jan. 28. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Ne fecséreld az idődet és energiádat rá. Ha ő ma egész nap nem írt neked, akkor pont leszarja majd a panaszos mondandódat is.
2024. jan. 28. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 nehogy ilyet írj mert ez már ilyen kicsit szánalmas is xD Légy férfi és lépj tovább :D a nő vagy, akkor is vedd fel a cipőt!
2024. jan. 28. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, gyakori az ilyen. Én is gyakran járok úgy, hogy néhány napig tartó, gördülékeny, jó hangulatú chatelés után egyszer csak nem írnak többé...

Amúgy utálom az ilyet, mert ilyenkor mindig azon kattogok, hogy mi van, ha "technikai" dolog történt (nem mentek át az üzenetek, ellopták a telóját, elütötte egy busz stb.). Régebben még írtam néhány régebbi matchnek is (akikkel nem lett kapcsi, de jó viszonyban maradtunk), hogy megkapják-e az üzeneteim, mert egyszerűen nem fért a fejembe, hogy valaki több órás chat után még annyit sem ír, hogy "bocsi, de sztornó" vagy "meggondoltam magam"...

Ettől már csak az a "jobb" (értsd: full paraszt), amikor személyes találkozó után ghostol (nem szétválik), és még annyit se bír írni, hogy köszi a sütit, de nem volt szikra...

2024. jan. 28. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!