Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félénk férfiak, ti már tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk férfiak, ti már tapasztaltatok olyat hogy a nő kezdeményez nálatok?

Figyelt kérdés
Hátha van még remény...

jan. 24. 07:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Az első barátnőm kapásból ilyen volt, sőt előtte volt egy lány, aki gyakorlatilag épp csak nem mászott rám. Ráadásul ő pont egy nagyon is szép lány volt. Egyedül az én hülyeségem miatt nem lett belőle semmi, mert elképzelni se tudtam akkoriban, hogy bárkinek is tetszhetek, nemhogy egy ilyen lánynak. Konkrétan elméleteim voltak rá, hogy biztos csak szórakozni akar aztán majd kiröhög vagy hogy valakik megkérték rá.
jan. 24. 10:35
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Most nagyon fog utálni mindenki, de jópár csaj kezdeményezett nálam anno.

Egen, ehhez ki kell nézni valahogy, meg én nem tudom, de kb nagy ívben tojtam a lányokra, mert: hobbi, meló, iskola,haverok, ehhez képest jópár csaj keresett.

Na ez a 90-es években volt.

Aztán mondhatnám a csajoknak is, hogy elég intenzív red-flag, ha egy pasas "félénk"....

jan. 24. 10:54
 13/19 anonim ***** válasza:
41%
Volt már többször is de mindig olyan nők akiktől én valami miatt nem akartam semmit(dagadt,roma,3 gyerekes,prosti).
jan. 24. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Volt olyan többször is de azok meg nekem nem jöttek be :D
jan. 24. 12:22
 15/19 A kérdező kommentje:

"elképzelni se tudtam akkoriban, hogy bárkinek is tetszhetek, nemhogy egy ilyen lánynak. Konkrétan elméleteim voltak rá, hogy biztos csak szórakozni akar aztán majd kiröhög vagy hogy valakik megkérték rá."

Én most is így vagyok ezzel sajnos, így talán nem is kellene vágynom ilyesmire. Csak mindig újra és újra előjön a vágy, hiába akarok lemondani róla. Nem is a szexuális vágy, mert azt ideiglenesen meg tudom szüntetni. Hanem hogy valaki szeressen, megöleljen, megérintsen, hozzá tudjak bújni, ilyenek...

jan. 24. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem jellemző.
jan. 24. 13:44
 17/19 anonim ***** válasza:
15: De nem is kell lemondani róla. Ha valakinél azt érzed, hogy nyitott feléd, próbálkozz. Úgy gondolj erre, hogy ha nem próbálkozol, nem lesz semmi. Ez az alaphelyzet. Ehhez képest ha próbálkozol, két eset lehetséges: vagy tényleg vevő rá és akkor már sínen vagy, vagy benézted és akkor ugyanott vagy, mintha nem is próbálkoztál volna. Amíg nem nyomulósan, bunkón teszed, nincs olyan normális nő, aki tolakodásnak venné.
jan. 25. 09:29
 18/19 A kérdező kommentje:

"Ha valakinél azt érzed, hogy nyitott feléd, próbálkozz"

Soha nem tapasztaltam ilyet, semmi jelet, utalást rá hogy szabadna kezdeményeznem.

jan. 28. 09:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Volt egy csalódasom pár hete. Szilveszterkor egy szórakozóhelyen szemeztünk. Aztán mikor már nagyon egyértelmű volt a dolog leszólítottam a nőt. Táncoltunk, dumáltunk. Megkerestem pár napra rá Facebookon. Ráírtam nincs-e kedve folytatni az ismerkedést. Hát nincs...na ezen igazodjon ki az ember 😅
febr. 2. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!