Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk férfiak, ti már tapasztaltatok olyat hogy a nő kezdeményez nálatok?
Most nagyon fog utálni mindenki, de jópár csaj kezdeményezett nálam anno.
Egen, ehhez ki kell nézni valahogy, meg én nem tudom, de kb nagy ívben tojtam a lányokra, mert: hobbi, meló, iskola,haverok, ehhez képest jópár csaj keresett.
Na ez a 90-es években volt.
Aztán mondhatnám a csajoknak is, hogy elég intenzív red-flag, ha egy pasas "félénk"....
"elképzelni se tudtam akkoriban, hogy bárkinek is tetszhetek, nemhogy egy ilyen lánynak. Konkrétan elméleteim voltak rá, hogy biztos csak szórakozni akar aztán majd kiröhög vagy hogy valakik megkérték rá."
Én most is így vagyok ezzel sajnos, így talán nem is kellene vágynom ilyesmire. Csak mindig újra és újra előjön a vágy, hiába akarok lemondani róla. Nem is a szexuális vágy, mert azt ideiglenesen meg tudom szüntetni. Hanem hogy valaki szeressen, megöleljen, megérintsen, hozzá tudjak bújni, ilyenek...
"Ha valakinél azt érzed, hogy nyitott feléd, próbálkozz"
Soha nem tapasztaltam ilyet, semmi jelet, utalást rá hogy szabadna kezdeményeznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!