Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon szègyenlem magam, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szègyenlem magam, van olyan hölgy, aki nem szeret szexelni? Szeretnèk párt találni, 1 súlyos közúti baleset miatt, kêptelen vagyok pisilèsen kívűl, másra is használni! Van itt ilyen hölgy?

Figyelt kérdés
41 ffi vagyok, felesègem elhagyott, normális, rendezett èletem van! Csak szar hazamenni munka után, az üres lakásba! Bántó szándèkkal lszi ne írjon senki!
2024. jan. 21. 15:57
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
34%
4-esre ne is hallgass
2024. jan. 21. 17:00
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

10

Értem értem!!!

Csak segítő szándék volt bennem.

2024. jan. 21. 17:01
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mimdenkinek!
2024. jan. 21. 17:13
 14/29 anonim ***** válasza:
Lelki társat találhatsz, aki megoldja a szexet mással.
2024. jan. 21. 17:50
 15/29 A kérdező kommentje:
Páran nemèrzitek át a problèmám, ès hogy mire vágyom, 14 es, 15 ös! Persze ilyen eber ne válogasson mint èn! De ettől többre van szüksègem! Sokáig gondolkodtam, hogy itt ki írjam e!
2024. jan. 21. 18:06
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk átérezni valóban, én sajnálom ami veled történt de kevés olyan nő van aki szexmentes kapcsolatot keres. Nehéz olyan embert találni akivel jól kijössz de semmi intimitás. Ettől függetlenül ne add fel mert talán mégis akad majd valaki. Viszont a lelkedet kellene helyre tenni előtte picit. Szégyenlened sem kellene hisz erről nem te tehetsz.
2024. jan. 21. 18:12
 17/29 anonim ***** válasza:
68%
Rengeteg ember szeretne szexmentes kapcsolatot. Keress egy aszex nőt, én ismerek ilyet és teljesen normális csak nem igényli a szexet.
2024. jan. 21. 18:20
 18/29 A kérdező kommentje:
18 as, köszi! Hát keresnèk de hol? Mindent tudok csinálni, csak behatolás az ami nem megy! Van kezem, szám, vágyam! Igazán látszatja sincs rajtam, plasztikai sebèsz, szèp munkát vègzett!
2024. jan. 21. 18:35
 19/29 anonim ***** válasza:
68%
Facebookon vannak csoportok, illetve társkeresőkön ha kiírod hogy aszex párt keresel vagy olyat akit szívesen kielégítenél csak szájjal biztos lesz jelentkező. Itt is láttam pár ilyet.
2024. jan. 21. 18:59
 20/29 anonim ***** válasza:

Tuti vannak aszex nők, csak meg kell őket találni, mert a Tescóban nem egy ilyen felirattal a homlokukon tologatják a bevásárlókocsit.

Sőt én úgy gondolnám nőként, hogy amúgy elég sok nő lehet, aki csak simán egy szexmentes együttélésre, lelki társra vágyik és ennyi.

A másik meg, hogy szexelni, kielégíteni egy nőt behatolás nélkül is lehet...

És tényleg ne szégyelld magad, beszélj pszichológussal, ha úgy érzed kell

2024. jan. 21. 21:22
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!