Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találkoztatok randin már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok randin már ritka igénytelen pasival?

Figyelt kérdés

Akiről még beszélgetés alatt ez nem derült ki.

Mi lett a vége?

2024. jan. 19. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Igénytelen dagadt nővel, akinek rommá volt photoshoppolva az összes képe és egy olyan csajjal aki ott nyögte be, hogy biszex. Kifizetettem velük az italt és léptem is.
2024. jan. 19. 13:20
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Nem, de én csak olyannal randizom, akit már korábbról máshonnan ismerek. A társkereső meg ezek nem az én világom.

Így eleve nem megyek el vele sehova, ha tudom, hogy igénytelen.

2024. jan. 19. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Igen nem is egy sajnos randin derul ki higy vagy a kapa is kilog a szájqbol foga sincs vagy szemölcsös vagy leevett ruhában van

Meg mindegyik alacsonyabb mint ami a neten volt adatlapon kb 20 centikkel..

2024. jan. 19. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
3 - Azért te se lehetsz egy nagy durranás ha ilyenekkel sikerült randizni. xDDDD
2024. jan. 19. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
A neten vannak ilyenek. Nem engem minősít a felhozatal. Hanem a pasikat hogy ez a 90%.
2024. jan. 19. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Nekem csak egy volt. Külsőleg igényes srácnak tűnt, de a lehellete borzasztó volt. Éreztem, hogy halat evett. Muszáj volt lelépnem mert kezdett felfordulni a gyomrom. Nem tudtam arra figyelni amit mond.
2024. jan. 19. 14:59
 7/10 anonim ***** válasza:
10%
mi a baj a halacskával? fincsi
2024. jan. 19. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Még nem randiztam...de volt olyan aki nagyon akart és azért nem mentem mert igénytelen volt. Én vonzom a hülyéket sajnos.
2024. jan. 19. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:
43%
Igénytelennel szerencsére nem találkoztam, de külső megjelenésben voltak azért meglepetések. Az egyik fickó a képeken eléggé bejött, aztán mikor találkoztunk összeomlott bennem minden, mert nagyon szétálló fülei voltak, szinte már viccesen. Tudom, nem tehet róla, de arról igen, hogy elsunnyogta a valóságot a társkeresőre felrakott képekkel, mert azok mind olyanok voltak, amiből ez nem derült ki. Sajnos nem tudtam komolyan venni őt, meg nem is tudom miről beszélt csak a füleket láttam, ahogy szemben ült velem.
2024. jan. 19. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
10%
Igen, randiztam már nőkkel.
2024. jan. 19. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!