Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális az ilyen nő szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen nő szerintetek?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunk elején, 3 hónap után abbahagyta a fogamzásgátló szedését, merthogy ő gyereket akar jövőre. A véleményemet nem kérdezte meg erről. Emiatt és jó pár más dolog miatt inkább szakítottam vele, mert ezt az orosz rulettet nem vállalnám szívesen. Amikor óvszert akartam használni, akkor elkezdett sírni, mert szerinte az tönkre vágja a szexet. 28 éves nő volt.

Ezenfelül az alábbiak voltak:

- nem tetszett neki, hogy nem mackó/kötött testem van, hanem vékony (sokat kerékpározok)

- nem tetszett neki, hogy az olasz kajákat preferálom és mondjuk egy héten 3-4x eszek ilyet

- nem tetszett neki, hogy nem iszok alkoholt, mert velem sehova nem lehet beülni sörözni

- nem tetszett neki, hogy néha videójátékozok, mert azt csak a gyerekek csinálják

- nem tetszett neki, hogy a keresetem csak az 500 ezret közelíti meg és váltásra akart rábeszélni (marha jó helyem van amúgy, prémium nincs számolva, azzal együtt inkább 600e de az csak évvégén jár, 2-3 havi bér)

- nem tetszett neki, hogy az egyetemre sok időt szánok (levelezőn csinálom, mérnöki)

- leszidott, hogy miért beszélgetek az egyik szárítótelep vezetőjével műszaki dolgokról az egyik céges eventen (partner volt a beszélgetésben)

- állandóan kioktatott

- bármilyen házimunkában segítettem neki, az kb semmibe se volt nézve

- illetve szintén nem tetszett neki, hogy nem vagyok az az ezermester fajta akinek egy konkrét gépparkja van otthon a fészerben

Nektek mi a véleményetek az ilyen nőről? Ti is dobtátok volna?

2024. jan. 18. 08:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális, ha még vele vagy.
2024. jan. 18. 08:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs már vele, leírta.

Ha férfi lennék, akkor igen, dobtam volna.

Egyébként meg már mindegy milyen, ha nem vagy vele. A lényeg, hogy nem kell vele bajlódni.

2024. jan. 18. 08:56
 3/16 anonim ***** válasza:
51%

Bocs, a másodikat gondolatig olvastam...

2024. jan. 18. 08:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap azért gyors pár év azért teljen már el gyerek előtt jöjjenek ki a gondok ez gyors tempó.
2024. jan. 18. 09:04
 5/16 A kérdező kommentje:

Nyilván el is rémisztett a dologtól. Én is csak 29 vagyok, ráérek még a gyerekkel meg ilyenekkel 3-4 évet bőven. Van most jobb elfoglaltságom is, pl. hogy megépítsem azt az egzisztenciát, ahol nem lesz probléma a gyerekvállalás. Ezért tanulok mondjuk, jött egy jobb lehetőség és ez a papír kell hozzá. Ha be is jön, akkor 700-800 nettó havonta, céges autó stb. azért erre már lehet alapozni és a nőnek se kell visszamenni dolgozni 1 év után, mert lóf*sz pénzt kap GYES, GYEDEN vagy akármin.

Plusz az, hogy valaki ezt egyoldalúan dönti el, az nem játszik. A többi említett dolog is olyan volt, ami egy vészjel. Ilyen dolgok mellett minek gondolkodjunk egyáltalán gyerekbe? Később ez csak rosszabb lett volna szerintem. Azóta sincs párja, nem is csodálom.

2024. jan. 18. 09:08
 6/16 anonim ***** válasza:
Mi miatt jöttél össze vele alapból?
2024. jan. 18. 11:17
 7/16 A kérdező kommentje:
Normálisnak tűnt eleinte, bár akkor is volt pár vészjósló jel, de kinél nincs?
2024. jan. 18. 11:23
 8/16 anonim ***** válasza:
Ilyennel össze sem jöttem volna. :)
2024. jan. 18. 11:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Kinél nincs? Sok embernél nincs. Itt nem kell vállalnod a felelősséget, de magadban azért tisztázd le, hogy el sem kellett volna kezdeni.
2024. jan. 18. 11:50
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem, nem normális.

Mindenkiben vannak apró bosszantó pontok amik miatt lehet bacogatni, de ez már az "élni nem hagyás" kategória.

2024. jan. 18. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!