Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre jobban lehetetlenül el az életem, mit tegyek?
Május óta, mióta érettségi szünet volt, azóta egyedül vagyok és magányos. Sose voltam párkapcsolatban, rettentő módon vágyom az intimitásra. Van két barátnőm, akivel fél év alatt 4x tudtam találkozni, és nekem az rohadt kevés. Próbáltam barátkozni edzőteremben és könyvtárban, de nem megy, mert a velem egykorúak nem vevők rá. Párkapcsolatra meg nincs esélyem. És már nem bírom. Nyáron volt egy mélypontom, és most megint azt érzem, hogy el fog jönni megint. Van egy öcsém, aki 15 éves, alig van itthon, a szüleim dolgoznak, de ha itthon vannak se sokat nyomnak a latba. Velem egykorú vagy hasonló korú unokatestvérem nincs a közelben csak 400 kilóméterrel arrébb. Próbálok barátkozni, bővíteni az ismerősi köröm, de nem megy, párkapcsolattal is próbálkozok, de csak visszautasítás és egy elcseszett szilveszter lett az eredménye. Bukásig edzek, állandóan olvasok, de még így is érzem azt a qrva magányt, és rengeteget sírok. A testvéremnek is sokkal fiatalabb barátai vannak, el se hívna sehova semmi pénzért, hogy azoknak az idősebb testvéreivel esetleg megismerkedhetnék. Jó, nem az ő dolga, de más megoldást nem nagyon tudok kitalálni már.
Most éppen munkanélkülli vagyok, de a munkát is úgy tudtam végig vinni és kibírni, hogy a celebek életével foglalkozom redditen, meg minden héten vennem kellett valamit motiválásképpen magamnak.
Keresek munkát két hete, de nem megy könnyen. Adom befelé mindenhova, eddig még nem hívtak vissza sehonnan.
Munkahelyen sincs barátkozás, főleg nem 30+os, családos emberekkel, többnyire ilyen munkatársaim voltak. Plusz csak azért szóltunk egymáshoz, mert muszáj volt, közös témánk se nagyon volt.
És mivan ha 30 éves? Nekem is vannak 48 éves barátaim is meg 23 éves is, én 31 vagyok.
Most akk milyen választ vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!