Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha túl érzékeny vagyok?
Nem vagyok kimondott perfekcionista, és intoleránsnak sem érzem magam, de vannak olyan dolgok amiket nem vagyok képes tolerálni. Ilyen, ha valaki
·egyszerű (gondolkodás, ok-oksági viszonyok felé tanúsított érdektelenség)
·ostoba, tehát IQ szint alacsony, lexikális tudás sincs és csak felszínes (téves feltételezések tényként kezelése az általánosítás alapján)
·igénytelen (nincs igénye rá, hogy jobbat vagy jobban csináljon mint az átlag ember, továbbá személyi higiéniára sem figyel úgy, ahogy elvárható lenne a meglévő lehetőségek mellett)
·sunyi, megalkuvó, simulékony (a kérdésekre csak legritkább esetben ad egyenes, konkrét választ)
Hogy találjam meg a párom? Azt hiszem azért nem is próbálkozom, mert úgy érzem pici esélyem van megfelelő partnerre akadni, akivel még ezek is stimmelnek.
Tanuld meg a helyesírás szabályait... Túlérzékeny és nem túl érzékeny.
Mit akarsz te amikor egy egyszerű szót sem tudod helyesen leírni?
"Nem vagyok kimondott perfekcionista, és....az és elő nem kell vessző!
"Ilyen, ha valaki - pont kell oda, mert felsorolás következik.
·egyszerű (gondolkodás, ok-oksági viszonyok felé tanúsított érdektelenség) -
Nem pontot kellett volna oda írni, hanem számokat egymás után, ABC sorrendben, vagy kötőjelet. Nagybetűvel kell kezdeni a mondandót. Ráadásul nincs ok-oksági visszony hanem ok-okozat! Pluszban miután befejezed a felsorolást a zárójel után pont következik.
Mit akarsz te ha te is buta vagy???? 😄😄😄
Semmi köze sincs az érzékenységnek ahhoz,hogy túlzó elvárásokat támasztasz másokkal szemben és álomvilágban élsz!...
Lehet,hogy találsz valakit,aki vasalt ingben jár,hófehér és tökéletes a fogsora,izmos,vezető pozícióban dolgozik,kitűnő a helyesírása...Majd rádöbbensz,hogy karikagyűrű ragyog az ujján.
A "vagy" elé lehet rakni vesszőt, nem tudom, hogy az "és" elé hiba-e, de nekem átjött/értettem mit akart a Kérdező a vesszővel a "kimondott perfekcionista" után...
Az "ok-oksági"-n kellett gondolkozni, viszont bizonyította, hogy ismeri a kötőjelet, amit a felsorolások elé kellett volna rakni, a pont helyett...
2
"Tanuld meg a helyesírás szabályait... Túlérzékeny és nem túl érzékeny.
Mit akarsz te amikor egy egyszerű szót sem tudod helyesen leírni?"
Nem írta helytelenül. Te vagy az, aki nincsen tisztában azzal, hogy attól, hogy létezik a túlérzékeny szó melléknévként, még ugyanúgy helyes a túl érzékeny, mint ahogy a túl bonyolult, túl drága, túl forró, túl figyelmetlen stb.
Nincs időm az összes helyesírási hibádra felhívni a figyelmedet, de bántóan helytelen pl. még:
"amikor egy egyszerű szót sem tudod helyesen leírni?"
Így lenne helyes: egy egyszerű szót sem tudsz leírni, vagy "ezt az egyszerű szót sem tudod leírni".
Ha már a pontokon és a kettőspontokon lovagolsz: legalább két helyről kihagytad a vesszőt, egy helyre helytelenül tettél vesszőt.
"Tanuld meg a helyesírás szabályait... "
Felszólító mondatok végén az írásjel felkiáltójel. (Általános iskola alsó tagozatos tananyag.
És ezek után ezt írod:
"Mit akarsz te ha te is buta vagy???? 😄😄😄"
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. 😄😄😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!