Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik éri meg jobban egyedül lenni vagy párkapcsolatban lenni?
Figyelt kérdés
jan. 12. 20:56
11/16 anonim válasza:
Sokáig párkapcsolatot akartam, családot, gyerekeket.
De le se köptek a nők, mert nem nőttem elég magasra.
Már elfogadtam, hogy jobb nekem egyedül, nem erőlködök egy hülye nő miatt sem.
12/16 anonim válasza:
Én párkapcsolatban vagyok, de ha nem működne és ha nem akadna valaki akivel igen akkor inkább egyedül.
13/16 anonim válasza:
Egyedül. Mindegyik kapcsolatomban csak kihasználtak, hülyének néztek, annak ellenére, hogy komolyan gondoltam és tényleg ami csak tőlem tellett, azt megtettem értük.
14/16 anonim válasza:
Anyagilag vagy érzelmileg?
Anyagilag: mivel nem vagyok egy spórolós fajta ezért lazán szórom mindenre amivel foglalkozom.
Érzelmileg: Sub Bass Monster - Nincs nő, nincs sírás megvan? 😀
15/16 anonim válasza:
Mind a kettőnek van előnye és hátránya. Mint minden dolognak a világon.
Attól függ, hogy számodra melyiknek van több előny, és kevesebb hátránya, mert akkor neked valószínűleg az fogja jobban megérni hosszútávon. Így kalkulálj.
16/16 anonim válasza:
Én mindeddig egyedül éltem, és jó, de nem tudom, milyen az, ha valaki van mellettem, így tehát csak egyoldalúan látom a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!