Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz ki valaki közös képet az exével Tinderre?
Figyelt kérdés
Megtaláltam Tinderen egy barátnőm exét. Már rögtön az első képen rajta van a barátnőm is, csak nem összebújós, tehát ha nem tudnám, ki ő, nem tűnne fel, hogy ők jártak.
De komolyan hogy lehet ilyen képet kitenni? Nekem eszembe sem jutna. És nem ez az egyetlen képe van, többet is feltöltött, simán csak kihagyhatta volna ezt. Oké értem hogy más lány nem fogja tudni, de akkor is...
2024. jan. 9. 07:47
1/9 anonim válasza:
Néhány pasi tesz ki képet, ahol egy jó nővel pózol. Például rendezvényen. Tehát még csak nem is az exe! Az ilyen azt hiszi, hogy a csajok majd azt gondolják, hogy "biztos tud valamit, ha ilyen jó női voltak, ki kell próbálni", és ráírnak.
Iszonyat szánalmas.
2/9 A kérdező kommentje:
Na ez engem mondjuk pont taszítana :D
2024. jan. 9. 07:55
3/9 anonim válasza:
Ha a csaj viszonylag jó külsejű, azért teszik ki hogy a többi előtt férfiasnak tűnjön. Mert ha jó volt egy csinosabb nőnek akkor az ösztön beindul a másikban hogy a srác nem nyomi.
4/9 anonim válasza:
Az ilyen fotók 99,99%-a retusált,és hamis egy pillanatot is kár rá fecsérelni.
5/9 anonim válasza:
Redditen tinder témában ha valaki segítséget kér hogyan lehetne sikeresebb első dolog, hogy ne legyen félreérthető kép csajjal.
6/9 anonim válasza:
Ezt ugyan úgy nem értem, mint azokat a csajokat akik a gyerekükről tesznek ki képet, sőt vannak olyanok akik a kislányukat teszik ki fő profil képnek… teljes rejtély számomra hogy lehet ilyen sötét valaki
7/9 anonim válasza:
Amúgy szerintem ez illegális. Hozzájárult a csaj, hogy ő ki legyen téve tinderen? Én a helyében feljelenteném a fószert. Amúgy meg extra gáz. Még az is, amikor le van vágva az ex, de azért a haja még ottmaradt, és látszik, hogy ez egy közös kép volt.
8/9 anonim válasza:
Van olyan is hogy hármasra keresnek pasit. 😊
9/9 anonim válasza:
igen de azok kerek perec ki szokták ezt írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!