Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy nézek ki mint Galla Miklós akkor lehet barátnőm vagy ő ronda?
18
Ha a csinos neked az ápolt, igényesen öltözködő nőt jelenti, akkor igen.
Ha sportos, szép arcú cicababát, akkor igen kicsi az esélyed, kivétel ha gazdag vagy.
Ha csak a fejét nézem, akkor amúgy genetikailag nem olyan ronda. Ha nem lenne elhízva és mondjuk 20 éves korában látnák amikor még nem vagy csak nagyin picit kopaszodott akkor simán 10/5 ha valami nagyon jó hozzáillő haj+szakáll és jó képek születtwk volna róla akkor 10/6 osnak mondaná az átlag.
Genetikailag a váll és csipő szélessége valamint ha jól tudom a testmagassága valóban nem a legjobb, de ha kigyúrta volna magát még megtanuly volna rendes testartásbanétezni akkor nem lett volna ez olyab szembetűnő. Kb átlagos ez is. A legtöbb férfinak nincs V alakú felsőteste.
A farokméretről meg. Nekem nem tűnik picinek. Ha engem lefotóznának így akkor lehet enyém még kisebbnek is tűnne, amúgy meg 17-18 centi hosszú 5 centi vastag farkam van. Bár ha neked az a mérce hogy nyugalmi állapotban érjen combközépig akkor valòban kicsi, mint ahogy a férfiak 99,9999% ának is az.
A kopaszodás ekkora hátrány?
Ha huszonévesen is mar extrém módon kopaszodom akkor megszívtam?
XD
26.
Kopasz nőknél még van esélyed, hihi
28.
Ha ennyire érzékenyen reagálsz egy kopaszos poénra, akkor vagy vegyél nagyon jó parókát, vagy készülj a legrosszabbra.
"Mivel maga itt a kopasz, ma maga ül a hordóba"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!