Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az igazság a magas női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igazság a magas női elvárásokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kamu az egész ? Csak egymást hergelik ezzel a ferfiak? Vagy netes ismerkedésnél küldesz egy képet egy csajnak az nagyítva a legapróbb részletekig megvizsgálja a fejed meg tested hogy minden jó e? És ha van egy bőrhíbád , kicsi vagy nagy az orrod , nem férfias az állas, kopaszodsz akármi ami neki nem tetszik akkor kukázik? Vagy másik tényleg az lesz a döntő nekik hogy 70 kg , 80, ,90, vagy 100 vagy ? Ha nem vagy diplomás akkor proli kevesebb értékű személynek tart ? Fogyatékosnak ? Ha nincs lakásod meg autód , 3 nyelvizsgád , 1 milliós fizud 30 évesen akkor ambíció nélküli lusta buta here vagy ? Aki sehol nem tart az életben? akivel nem lehet komolyan tervezni család alapítás szempontajabol ?

Vannak tényleg ilyen női szövegek vagy minden csak kamu? Incel duma ?

jan. 6. 06:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Teljesen más társkeresőn ismerkedni, mint ha hozná az élet. Próbáltam úgy hozzáállni, hogy majd csak utamba sodor valakit a sors. De akiről azt gondoltam, kiderült, hogy nem érdeklem. Padig náluk az se érdekelt, hogy hol lakik, mit dolgozik, mennyit keres, dohányos e vagy sem (én nem cigizek), és volt aki épp evy magas volt velem, de nyilván a társkeresőn vannak preferenciák ha már "katalógusból" válogat az ember akkor olyat próbál keresni, aki minden elvárásának megfelel. Ez egy sz@r, ennek a mai világ az oka, normális esetben nem így kéne működnie. De hát régen meg csak azzal tudtak ismerkedni, aki a közelükben volt. Most már az egész világ nyitott, így ki tudja, lehet csak távolabb kell keresni.
jan. 6. 10:01
 12/18 anonim ***** válasza:
43%

Ahogy van igénytelen férfi, úgy van igénytelen nő is. A gond az, amikor egy műveletlen melós, csíni, diplomás nőkre kacsingat. Nyilván nem jön össze.

Mindenkinek ott lehetőség, hogy esténként tanuljon, majd felvételizzen egyetemre.

Csak ugye az rengeteg "meló", tanulásban mérve.

jan. 6. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Pontosan 12-es! A tanulás is meló és rengeteg áldozattal jár. Idő, ami sok sok egyéb dologról készteti lemondásra azt aki ezt az utat választja, csak aki nem ezen az úton jár, az ezt nem érti mert nem tapasztalta.
jan. 6. 10:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Van benne igazság úgy értve, hogy akadnak olyan nők, akik bár semmit se értek el az életben mégis felfelé válogatnak a férfiakból. Viszont ez a férfiakra is vonatkozik ugyanúgy. Nemektől eltekintve létezik ilyen jelenség kérdező m
jan. 6. 10:21
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Incel teória szerint csak jól kinéző, gazdag embereknek lehet párjuk.

Szóval minden gyerek jómódú családban él. Melyik bolygón?

jan. 6. 10:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Online társkeresésnél sokkal sokkal válogatósabb vagyok, mint élőben, ezért se szeretek online ismerkedni (100-ból 99-et balra húzok). Ott nem érzed a kémiát, a kifejezésmódot, nem látod érdekes személy-e valaki vagy sem, csak egy amúgy nem túl előnyös képet mert a férfiak 99%-a nem tud fényképezni vagy nem érti meg hogy ha felsőtestes képeket rak ki az olyan, mint a női bikinifotók tehát azt jelzi, hogy nem akar semmi komolyat.

Még ha matchelek is valakivel, nincs nagy motivációm egy képpel beszélgetni, így gyorsan meg is hal az egész.

És se nem volt magas, se nem volt pénzes partnerem akit imádtam volna soha. Volt magas kövér, alacsony kockás, egyetemista, grafikus párom is, egyszerűen csak teljesen máshogy működik az online és az offline ismerkedés.

jan. 6. 11:38
 17/18 anonim ***** válasza:

5#

Én is a normálisan gondolkodókhoz tartom - van is párom, kb azonnal elkeltem:-)

A szüleivel lakott (tény hogy félt elmondani), nem is magas, kopasz is 😀 És imádom!🥰

jan. 6. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Attól függ! Egy normálisabb nőt szeretnél vagy egy mutogatnivaló instacicát?

Ha az elsőt, ő annyit fog elvárni, amit ő maga is megtud teremteni vagy ugyanannyit bele tud adni. Ha második, akkor oda kell della bőven. Azt a külsőt fenn kell tartani és az nem olcsó. Egy 300 ezres irodai munkából nem futja.

jan. 6. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!