Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtathatnék azon hogy sosem volt még kapcsolatom?
Szeretnék megismerkedni valakivel, de rengeteg gátlás van bennem, emiatt huszonkilenc évesen még sosem volt kapcsolatom. Szeretnék nyitni a férfiak felé, viszont nagyon félénk vagyok eleinte és nehezen engedek közel magamhoz bárkit, pedig vágyom rá hogy legyen egy szerelmem.
Igyekszem leküzdeni ezeket a félelmeket magamban, és könnyedebben hozzáállni az ismerkedéshez, de főleg személyesen ez nagyon nehéz, pedig alapvetően kedves és barátságos vagyok, csak vannak bennem olyan félelmek amiket nehezen tudok elengedni.
Emellett nagyon érzelmes vagyok, és ha nem érzem biztonságban magam valaki mellett, akkor nem tudok jobban megnyílni neki.
Azt már próbáltam hogy hobbik kapcsán ismerkedtek, de nekem eddig ez nem sikerült.
Jártam pszichológushoz, és írtam is hogy igyekszem nyitottabb lenni és változni.
Négyes, vagy rossz kérdés alá kommenteltél vagy csak kötözködni jöttél, sehol nem írtam olyat hogy egy férfitól várnék anyagilag bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!