Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két idősebb szűz ember( 24n ,29F ) segítene egymáson ha barátilag lefeküdne egymással?
Kérdezd meg. Én 23 voltam amikor elvesztettem (N) egy egyéjszakás kalandban. Nagyon-nagyon vonzódtunk egymáshoz, brutál jó kémia volt. Neki is az volt az első egyéjszakása és értelemszerűen nekem is (meg amúgyis ugye az első) és a vicc, hogy valójában egyikünk se erre vágyott.
Viszont én már nagyon vágytam amúgy is a szexre, nagyon szégyelltem (pedig tudtam, hogy hülyeség és semmit se változtat és tényleg), hogy ennyi idősen még szűz vagyok, mert mindenki furának gondolja a késői szüzeket, pedig nem vagyok az. Azt ott volt ő akivel tudtam, hogy kívánjuk egymást. A tettek mezejére léptem, kicsit ilyen "mikor ha nem most" érzéssel, és ez a vágy akkor mindent felülírt. Nem bántam meg.
Persze, biztos jobb lett volna ha szerelmesek lettünk volna, de úgy voltam vele, hogy akarom, kívánom, ő is engem és nem várok a hercegre ha már eddig nem jött.
Nem traumatizált, rendes volt, figyelmes. Maga a szex olyan semmilyen, hisz az első egy nőnek többnyire nem olyan jó, de érdekes volt, rossz semmiképp. Viszont nagyon jó volt a hangulat, jól csókolt, imádtam, hogy ennyire kíván.
Érdeklődd meg.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!