Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Két idősebb szűz ember( 24n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két idősebb szűz ember( 24n ,29F ) segítene egymáson ha barátilag lefeküdne egymással?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mit érzünk egymás iránt, csak simán jól érezzük magukat ha együtt vagyunk egy társkereső oldalon ismerkedtem meg vele csók is volt köztünk, nem akarom kihasználni a lányt de nekem úgy tűnik hogy ő is csak barátként tekint rám és nem akar elköteleződni, voltatok már hasonló helyzetben?
jan. 3. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
A lány jobbat érdemel mint egy nagyra nőt tapasztalatlan gyereket!
jan. 3. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Érdemes azért tisztázni, hogy ki mit vár a másiktól, egyébként életre szóló trauma lehet belőle.
jan. 3. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak barátként tekint rád, nagyon kicsi az esélye, hogy le akarna veled feküdni, erről csak te álmodozol.
jan. 3. 11:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Lett volna rá alkalmunk egy hosszabb éjszaka után, de nem szerettem volna hogy úgy történjen ahogy akkor történt volna a lány szempontjából, magam miatt egyértelműen örültem volna nem hazudok.
jan. 3. 11:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg vele beszéld ezt meg. Közelebb jutsz a válaszhoz.
jan. 3. 11:10
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Azért egy 24 éves szűz nő és egy 29 éves szűz férfi értéke a "párkapcsolati piacon" nem ugyanaz. Nyilván a pasi kapva kapna minden lehetőségen, de a nő bőven válogathat.
jan. 3. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fekudnék le olyannal akinek csak szex az egész plánr nem vesziteném el ilyennel a szuzességem hogy erre emlékezzek egy életen át.
jan. 3. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg. Én 23 voltam amikor elvesztettem (N) egy egyéjszakás kalandban. Nagyon-nagyon vonzódtunk egymáshoz, brutál jó kémia volt. Neki is az volt az első egyéjszakása és értelemszerűen nekem is (meg amúgyis ugye az első) és a vicc, hogy valójában egyikünk se erre vágyott.

Viszont én már nagyon vágytam amúgy is a szexre, nagyon szégyelltem (pedig tudtam, hogy hülyeség és semmit se változtat és tényleg), hogy ennyi idősen még szűz vagyok, mert mindenki furának gondolja a késői szüzeket, pedig nem vagyok az. Azt ott volt ő akivel tudtam, hogy kívánjuk egymást. A tettek mezejére léptem, kicsit ilyen "mikor ha nem most" érzéssel, és ez a vágy akkor mindent felülírt. Nem bántam meg.

Persze, biztos jobb lett volna ha szerelmesek lettünk volna, de úgy voltam vele, hogy akarom, kívánom, ő is engem és nem várok a hercegre ha már eddig nem jött.

Nem traumatizált, rendes volt, figyelmes. Maga a szex olyan semmilyen, hisz az első egy nőnek többnyire nem olyan jó, de érdekes volt, rossz semmiképp. Viszont nagyon jó volt a hangulat, jól csókolt, imádtam, hogy ennyire kíván.

Érdeklődd meg.

N

jan. 3. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:
1: Nem feltétlenül gyerek vagy gyerekes ettől még. Nem állítható párhuzamba, hogy miért nem történt már meg. Előfordul, hogy nem jön az az illető. Ennyiből nem tudjuk meg.
jan. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!