Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokták mondani, hogy ne küzdj a nőkért, ne fuss utánuk, de mit tegyek akkor, ha magától nem jön össze semmi?
Mindig azok a nők tetszenek meg akik nem viszonozzák a közeledésemet és eddig azok akartak tőlem kapcsolatot akiktől én nem szeretnék semmit. Utóbiakkal volt szexuális viszonyom, mert úgy voltam vele, hogyha kapcsolat nem tud létrejönni akkor szex belefér, de nem igazán élveztem velük.
Valójában én egy komoly kapcsolatot szeretnék, és majd házasodnék is. Letörölni magam az összes társkereső appokról és soha többet nem visszatérni azokra. Egyetlen akadálya van az, hogy nem akarnak észrevenni az olyan nők akik nekem kellenének. Ez borzasztó érzés. Azért vagyok fent ilyen korán, mert emiatt nem tudok aludni. Nem, nem tudom lejjebb adni az úgynevezett mércét, próbáltam nem ment. Nem tudok mást tenni a nem után is próbálkozok. A helyzeteim miatt nem tudom elfogadni a nem az nemet jelent feminizmusból jött ideológiát, és mostanában egyre jobban irritál a modernkori feminizmus emiatt. Hogyha nem jön össze magától egy kapcsolat akkor mit lehet tenni most őszintén? Azt, hogy meggondolja magát velem kapcsolatban, hogy érezze azt, hogy kell nekem és fontos számomra. Természetesen nem minden nőnél lennék ilyen kitartó, ha kapcsolatban van vagy nem akar egyáltalán kapcsolatot senkitől az nálam vörös vonal, ha szeretne kapcsolatot és ő fontos nekem akkor küzdenék érte.
Sokat teszek azért, hogy fejlődjek egyrészt testileg ünnepek alatt felszedtem pár kilót, most már jobban odafigyelek arra mit eszek, újra edzek. Kommunikációm egyre jobban fejlődik, a másikhoz való kapcsolódásom is. Építek egzisztenciát. Magam tartom el, magamra főzök, mosok teljesen önálló vagyok. Már csak azt szeretném, ha valakivel megtudnám osztani az életemet és, ha nem jön össze magától akkor úgy érzem nincs más lehetőségem küzdök érte, megmutatom azt, hogy mennyire fontos a másik.
Most őszintén, ha nem jön össze magától valami akkor mit tegyen az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!