Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ismerkedési szakaszban, milyen gyakorisággal keresett titeket a férfi?
Nem. Ünnepek alatt abszolút belefér, főleg ha előre szólnak, hogy ne haragudj pár napig nem leszek, családoznék.
Amúgy meg naponta beszélgetek valamennyit (nem feltétlen reggeltől estig, csak chatelünk mikor épp ráérünk kicsit)
Ha másfél nap után itt pánikolsz akkor te vagy komolytalan.. Előbb magaddal legyél jóban.
Addig ne kínozz senkit a nyomoroddal..🫢
Szia!
Szerintem ha másfél napig nem keres a férfi akkor van neki más/jobb nő is kilátásban!
(Tapasztalat)
#5: tinderem pl csak laptopom van (a telefonomat letiltották ott egyéb okok miatt), a karácsonyra meg nem viszek laptopot csak hogy beszéljek valakivel. Utána meg olyan beteg voltam hogy én biztos nem kelek fel a géphez.
Így szerencsétlen pasinak egyszer 2, egyszer 3 napra totál el is tűntem, és nem beszéltem mással...
Igen csak a pasik nagyrészt ha valakit akarnak akkor azt addig nem hagyják amíg meg nem kapják!
Nők máshogy működnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!