Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogyha nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha nem tudom szeretni azt, aki engem szeret?

Figyelt kérdés

Olyan sírógörcs jött rám, már ma vagy 6x a mai nap. Nagyon magányos voltam egész életemben, a rengeteg önfejlesztés sem segített. Oké, más az utam, de ez egy nagyon magányos út, főleg hogy már sorra alapítanak családot, távolodnak a barátok.

Aztán belépett valaki az életembe, akinek megtetszettem, rendes ember, becsületes, tisztességes, de külsőre nem jön be. És bárhogy nézem, bárhogy szeretnék rá tekinteni, nem jön be. Soha nem is fog. És ez nagyon fáj, rosszul is érzem magam nagyon. Barátként esetleg, de nem tudnék vele lenni. A csók is undorító volt. Már ezt nem bírom, és nem értem magam, hogy miért nem tudom értékelni a szeretetet, a figyelmet, amikor nekem lassan mindegy lenne, hogy kitől kapok, csak kapjak.

Egy munkamániás állat lettem, aki a házimunka mellett vagy bukásig edz, vagy mindenféle városi ünnepségen segédkezek, vagy állatmenhelyre megyek, vagy könyvtárban segítek. Csak hogy ne egyedül legyek a full üres lakásban. Egy darabig laktam lakótársakkal, hogy ne full egyedül legyek, aztán ez élhetetlennek bizonyult.

2024. jan. 1. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mit tenni. A vonzalmat nem lehet erőltetni.
2024. jan. 1. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen az ha az emberben a legerősebb érzés a felszín alapján ítélkezés. Ha elfogadnád hogy egy pocakos férfi is lehet ugyan jó partner mint egy 65 kilós kissrác, akkor előrébb lennél érzelmi intelligenciával.

Én is ismertem egy amúgy aranyos lányt. Átlagos volt de vékony. 10 éve szenved hogy nem találja a férfit az életébe. Mert kb a tökéleteset keresi. Én is csak havernak voltam jó neki mert dagi vagyok. Vagyis a mai elvárások szerint! Mert 20 éve 85-95 kg környéki férfit nem tartottàk szúmónak.

2024. jan. 1. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2-es te bele tudsz szeretni egy 120 kilós, kedves lányba?
2024. jan. 1. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
26%

3

Nem, de azért mert túlzol. Rögtön hozzàm adtál még 30 kilót, hogy jobban tudjàl érvelni! 180/90 kilós férfi nem ugyanaz a elhizottsagi szinten van mint az általad irt 160/120 kilós nő.

2024. jan. 1. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy. Ha nem jön be valakinek valaki, akkor nem jön be. Ez csak egy példa volt. Kár leszólni ezért.
2024. jan. 1. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Életem 2.0! Ha valaki nem jön be, nem tudsz mit tenni. Szánalombol meg ne legyél vele, neki is sokat ártasz!
2024. jan. 1. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
32%

Jaj az ilyenek akik nem kellenek senkinek, állandoan rendesek törődők komolyak figyelmesek kedvesek. Tudhatnàd. Offold. Ne kinoud magad ezzel a réteggel.

Csak azért rendesek jolelkuek mert másképp nem lenne piacképes. Mondjuk igy se.

2024. jan. 1. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

2-es!

A fizikai vonzalom, vagy taszítás nem intelligencia kérdése.

Még csak nem is döntés kérdése.

Vagy van, vagy nincs.

Függetlenül attól, hogy csúnyának mondható-e, vagy sem.

Engem például a túlságosan jóképű férfiak taszítanak.

Legyen rajta valami érdekes, valami megmagyarázhatatlan plusz.

Vagy van kémia, vagy nincs.

2024. jan. 1. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha leragadsz mellette, megfosztod magad annak az esélyétől, hogy találj olyat, akit szeretni tudnál. Emellett a sráccal is kitolsz, mert őt is becsapod. Legyél türelmes és nyitott.
2024. jan. 1. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!