Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Támogatnátok a munkában lévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok a munkában lévő női kvóta mintájára a társkeresésben a férfi kvóta bevezetését?

Figyelt kérdés
Ugye sok helyen már esélyegyenlőséget hirdetnek, és jól fizető melókba kötelező nőket felvenni, hogy ne legyenek mellőzve. Ennek a mintájára bevezethetnék, hogy a táskeresőkön a normális átlagpasikat dobja fel az algoritmus a nőciknek, ne pedig a népszerű chadeket.

jan. 1. 15:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Támogatom az inceleket kötelező kémiai kasztrálásnak alávető kvótát. Bizonyos mennyiségű rendszeresen kiírt incel-kérdés után egyből vinnék az incelt kémiai kasztrálásra, de jó lenne! :D
jan. 1. 16:41
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, tárt kapukat döngetsz, feldob átlagos pasikat is.
jan. 1. 16:45
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Hiába dobálná fel akárhányszor, ha valaki nem tetszik az adott nőnek, úgyis balra húzza. (Mondom ezt úgy, hogy én nekem az ideálom a teljesen átlagos kategóriába esik, hiszen én is átlagos vagyok, külsőt, műveltséget, végzettséget, életvitelt tekintve.)

Amúgy te milyen lányt/nőt keresel (kinézetre és személyiségre egyaránt)? Csak kérdezem.

jan. 1. 17:39
 14/23 anonim ***** válasza:
67%
Jeleztem a modiknak, hogy rossz kategória. Ez a kérdés a Humorba való.
jan. 1. 18:01
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

"Ugye sok helyen már esélyegyenlőséget hirdetnek, és jól fizető melókba kötelező nőket felvenni"

Magyarországon mégis hol???

jan. 1. 18:25
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Hidd el én is sajnálom hogy nem vagyok szerethető. De attól hogy valakire rákényszerítesz valamit, még az illető nem fog őszintén szeretni. Az ilyesmikkel nem vagy előrébb.
jan. 1. 19:35
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

Na, akkor lássunk egy példát.

Venned kell egy új fekete öltönyt, mivel olyan eseményre mész, ahol ez a kötelező öltözék.

Bemész egy boltba, ahol csak mackónadrágokat, világoskék szaggatott farmereket és kapucnis pulóvereket árulnak csak.Fogsz venni valamit?Nem, mert ezekre nincs szükséged, te fekete öltönyt akarsz vásárolni.Akkor mit csinálsz?Keresel olyan boltot, ahol árulnak fekete öltönyt.Érted az analógiát?

jan. 1. 19:53
 18/23 A kérdező kommentje:
17 Értem. A takarítónő Icuka is azt hiszi, hogy neki jár a menő kisestélyi a neki való melegítőruha helyett.
jan. 1. 21:29
 19/23 anonim ***** válasza:
88%
#18: oké, és neked mégis mi közöd ahhoz, hogy ki mit hisz?
jan. 1. 21:48
 20/23 anonim ***** válasza:
81%
#18 Nem, nem érted.Mert te senkije nem vagy a takarító Icukának, hogy megmondjad neki SZERINTED ki/mi illik hozzá.Az illik hozzá, amit/akit ő akar, képes megszerezni.
jan. 1. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!