Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok a munkában lévő női kvóta mintájára a társkeresésben a férfi kvóta bevezetését?
Hiába dobálná fel akárhányszor, ha valaki nem tetszik az adott nőnek, úgyis balra húzza. (Mondom ezt úgy, hogy én nekem az ideálom a teljesen átlagos kategóriába esik, hiszen én is átlagos vagyok, külsőt, műveltséget, végzettséget, életvitelt tekintve.)
Amúgy te milyen lányt/nőt keresel (kinézetre és személyiségre egyaránt)? Csak kérdezem.
"Ugye sok helyen már esélyegyenlőséget hirdetnek, és jól fizető melókba kötelező nőket felvenni"
Magyarországon mégis hol???
Na, akkor lássunk egy példát.
Venned kell egy új fekete öltönyt, mivel olyan eseményre mész, ahol ez a kötelező öltözék.
Bemész egy boltba, ahol csak mackónadrágokat, világoskék szaggatott farmereket és kapucnis pulóvereket árulnak csak.Fogsz venni valamit?Nem, mert ezekre nincs szükséged, te fekete öltönyt akarsz vásárolni.Akkor mit csinálsz?Keresel olyan boltot, ahol árulnak fekete öltönyt.Érted az analógiát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!