Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a legfontosabb női szűrők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legfontosabb női szűrők egy férfival kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Trollkodás nélkül szeretnék válaszokat kapni. Inkább a fiatalabb korosztály véleménye érdekelne (24-32 éves korig).
2023. dec. 30. 15:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

15

Pedig de, nagyon gyorsan növekszik. 450 volt a kezdőm, az 5 éves tapasztalattal rendelkező főnökeim pedig bruttó 1.5 millió körül keresnek plusz folyamatos bónuszok. És oké, névleg menedzserek, de valójában nem az a felső vezetői szint, ahol az igazán nagy döntéseket hozzák.

Itt nem is annyira a humán értékek, mint a folyamatos terhelhetőség, a munkabírás és a gyorsaság a fontos. El is mennek sokan, én sem tervezem menedzser szintig vinni a dolgot, mert ledarálja az embert. 4 év után bankolok, aztán elmegyek valami nyugisabb helyre.

2023. dec. 30. 16:29
 22/32 A kérdező kommentje:

21 - Oké, de nem mindenki lesz főnök/menedzser, bruttó 1,5 millióért. Azért mert valaki főnök lett, attól még nem lesz mindenki az, aki ott dolgozik. Gondolom valamiben kimagasló volt, amiben más nem, ezért lett ő a menedzser.

Mindenesetre sok sikert és váljon valóra amit elakarsz érni! :)

2023. dec. 30. 16:32
 23/32 anonim ***** válasza:

22

Hát elnézve némelyiket, olykor kétségeim támadnak effelől. :D De persze nyilván jogos, amit mondasz.

Neked is a legjobbakat. 😊

2023. dec. 30. 16:35
 24/32 anonim ***** válasza:
Mi az a nőies jellem?
2023. dec. 30. 18:25
 25/32 A kérdező kommentje:
24 - Számomra a kisugárzás leírja ezt a fogalmat. Nem tudom pontosan megfogalmazni.
2023. dec. 30. 18:36
 26/32 anonim ***** válasza:
50%
20 as evek elejen jarok elvezik az elnok ur adomentes ajandekat..
2023. dec. 30. 18:43
 27/32 A kérdező kommentje:
Utána majd érdekes lesz a dolog, mikor megcsappan 70-80 ezerrel a fizetés. :'D
2023. dec. 30. 19:24
 28/32 anonim ***** válasza:

Szerintem ez abszolút személyiség, meg tapasztalat függő. Pl. 18 évesn még elég volt hogy jól kijöjjek vele és hogy éppen szerelmes legyek belé. Aztán nyilván annak a kapcsolatnak vége lett mert kiderült hogy egyáltalán nem passzoltunk.

Azért mert 26 évesn más szempontokat is fontosnak tartok. Szeretek jókat és mély eket beszélgetni, szeretem a minőségi időt, szeretem ha valaki adatai val mutatja ki a szeretetét és nem csak hangemberkedik mint sok pasi akivel találkoztam. Na például nálam a hangemberkedés az instant offos. (Ez a majd edzek, majd keresek munkát típus… aztán ugye soha)

2023. dec. 30. 20:20
 29/32 anonim ***** válasza:
A tetteivel mutatja ki*… diktáltam, bocs
2023. dec. 30. 20:21
 30/32 anonim ***** válasza:

Ne cigizzen,ne legyen sorhasa.

Tudjon magara fozni,ne mindig mas foztjet akarja enni.

Kepes legyen sajat maganak ruhat cipot venni egyedul. Ne a szulei vasaroljanak helyette.

Az anyja csecserol szakadjon le,ne toltson minden hetveget a szuleinel.

2023. dec. 31. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!