Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legfontosabb női szűrők egy férfival kapcsolatban?
15
Pedig de, nagyon gyorsan növekszik. 450 volt a kezdőm, az 5 éves tapasztalattal rendelkező főnökeim pedig bruttó 1.5 millió körül keresnek plusz folyamatos bónuszok. És oké, névleg menedzserek, de valójában nem az a felső vezetői szint, ahol az igazán nagy döntéseket hozzák.
Itt nem is annyira a humán értékek, mint a folyamatos terhelhetőség, a munkabírás és a gyorsaság a fontos. El is mennek sokan, én sem tervezem menedzser szintig vinni a dolgot, mert ledarálja az embert. 4 év után bankolok, aztán elmegyek valami nyugisabb helyre.
21 - Oké, de nem mindenki lesz főnök/menedzser, bruttó 1,5 millióért. Azért mert valaki főnök lett, attól még nem lesz mindenki az, aki ott dolgozik. Gondolom valamiben kimagasló volt, amiben más nem, ezért lett ő a menedzser.
Mindenesetre sok sikert és váljon valóra amit elakarsz érni! :)
22
Hát elnézve némelyiket, olykor kétségeim támadnak effelől. :D De persze nyilván jogos, amit mondasz.
Neked is a legjobbakat. 😊
Szerintem ez abszolút személyiség, meg tapasztalat függő. Pl. 18 évesn még elég volt hogy jól kijöjjek vele és hogy éppen szerelmes legyek belé. Aztán nyilván annak a kapcsolatnak vége lett mert kiderült hogy egyáltalán nem passzoltunk.
Azért mert 26 évesn más szempontokat is fontosnak tartok. Szeretek jókat és mély eket beszélgetni, szeretem a minőségi időt, szeretem ha valaki adatai val mutatja ki a szeretetét és nem csak hangemberkedik mint sok pasi akivel találkoztam. Na például nálam a hangemberkedés az instant offos. (Ez a majd edzek, majd keresek munkát típus… aztán ugye soha)
Ne cigizzen,ne legyen sorhasa.
Tudjon magara fozni,ne mindig mas foztjet akarja enni.
Kepes legyen sajat maganak ruhat cipot venni egyedul. Ne a szulei vasaroljanak helyette.
Az anyja csecserol szakadjon le,ne toltson minden hetveget a szuleinel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!