Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes még ebben az országban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még ebben az országban családot alapítani vagy inkább jobb külföldi pasik között ismerkedni?

Figyelt kérdés
Itthon sokszor rosszul öltözött, sok a tanulatlan, megelégszenek a gyári munkájukkal nem akarnak tovább fejlődni,az is baj nekik ha jól esne ha ismerkedésnél csak úgy meghívnak egy étterembe vagy kávézni.
2023. dec. 26. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

Én kimentem a (magyar) párommal külföldre azzal, hogy ott leszünk pár évet, tanulunk, dolgozunk, aztán hazajövünk letelepedni és később családot alapítunk Magyarországon, de fenntartották a lehetőségét annak, hogy megtetszik a kintlét és maradunk.

Annyira nem tetszett semmilyen szempontból, hogy pár hónap után hazajöttünk. (Mesterképzést hagytunk ott mindketten, tehát nem az volt, hogy átvertek egy munkásszállón alja munkával. Szuper lakásunk volt, mindketten több nyelvet beszélünk, piacképes alapdiplománk van stb). Pedig nagyon népszerű ország. Csak nem jó ott élni még az egyetem is sokkal rosszabb, a nagy rangsorokkal ellentétben.

Nem tervezünk kimenni újra sehova.

2023. dec. 26. 22:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező provokatív kérdés level 20

Összeszedted azokat a dolgokat amik sok itteni incelre érvényesek. 🤣👍🏻

2023. dec. 26. 23:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

kEdves kérdező , szerintem a kérdésedre a válasz hogy igen ismerkedj ezekkel a külföldiekkel. S lehetőség szerint vetesd is el magad egy ilyen pasival, és lehetőleg minnél hamarabb költözz ki a szülőföldjére a "szerelmeddel".

S majd légyszi ha néhány év múlva rájösz hogy a menő külföldi pasid aki itt magyarországon tudott csak csajozni mert "otthon" nem számít nagyszámnak....akkor majd maradj ott jó távol abban az országban.

:D

2023. dec. 27. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!