Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 19 évesen társkeresőre szorulv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen társkeresőre szorulva - hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Nem írok privátbavissza senkinek, megnézés nélkül megy a tiltás. Nem azért írtam ki a kérdést, mert itt akarok ismerkedni.

Iskolában senki érdeklődését nem sikerült sose felkeltenem. Júniusban végeztem a sulival, elkerültem dolgozni, az esélyeik még inkább csökkentek, mert csak nálam jóval idősebbek vannak. Sokan a szüleim lehetnének. 29-30 évesekkel meg nem kezdenék, főleg hogy két elhízott, igénytelen paliról van szó.

Társkeresőre kellett felregisztrálnom. Próbálkoztam én mindenhol az ismerkedéssel, de nem ment, nem voltak rá vevők. Olyannal meg nem akarok ismerkedni, aki külsőre nem tetszik egyáltalán.

De olyan megalázó a társkereső, és undorodom magamtól. Legtöbb emberen érződik, hogy "csak lyuk legyen", az a lényeg. Mindenkinek visszaírtam, aki korban és lakhelyileg közel van hozzám, de undorítóak. Nem akarok ilyenekkel találkozni, amikor visszaírni is fáj nekik. De majd belehalok a magányba.

2023. dec. 24. 14:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ideje elfogadni, majd pár év múlva felveszed a ritmust amit a nők szoktak és nem lesz gondod.
2023. dec. 26. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!