Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 19 évesen társkeresőre szorulv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen társkeresőre szorulva - hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Nem írok privátbavissza senkinek, megnézés nélkül megy a tiltás. Nem azért írtam ki a kérdést, mert itt akarok ismerkedni.

Iskolában senki érdeklődését nem sikerült sose felkeltenem. Júniusban végeztem a sulival, elkerültem dolgozni, az esélyeik még inkább csökkentek, mert csak nálam jóval idősebbek vannak. Sokan a szüleim lehetnének. 29-30 évesekkel meg nem kezdenék, főleg hogy két elhízott, igénytelen paliról van szó.

Társkeresőre kellett felregisztrálnom. Próbálkoztam én mindenhol az ismerkedéssel, de nem ment, nem voltak rá vevők. Olyannal meg nem akarok ismerkedni, aki külsőre nem tetszik egyáltalán.

De olyan megalázó a társkereső, és undorodom magamtól. Legtöbb emberen érződik, hogy "csak lyuk legyen", az a lényeg. Mindenkinek visszaírtam, aki korban és lakhelyileg közel van hozzám, de undorítóak. Nem akarok ilyenekkel találkozni, amikor visszaírni is fáj nekik. De majd belehalok a magányba.

2023. dec. 24. 14:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit vissza kéne venni az arcból. 19 évesen hogy lehet valaki ennyire nagyképű, hogy lenyomorékozol másokat? Miss tökéletes.
2023. dec. 24. 16:40
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
Az a vakarcsos monológ rátette a pontot az i-re, pedig nem volt egyszerű évem. Az ilyen nyomorékok miatt lesz egyre több meleg srác, még az is kellemesebb, mint egy ilyen egoista picsa, aki a semmire veri magát...
2023. dec. 24. 17:03
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

22 évesen volt az első kapcsolatom, ő volt nekem az első mindenben. Más 33 évesen jut el oda és igaz, hogy rossz neki, sikertelen, de nem hordja le mégse az embereket mindenféle nyomoréknak ha ő tiszteli az embertársait!

Míg te 19(!!!) évesen úgy nyilatkozol a férfiakról, hogy az kiveri a biztosítékot még nőként is nemhogy férfiként.

Képzeld el, hogy nem akartam meghalni fiú nélkül, éltem az életem, suliba jártam majd dolgoztam és jött magától úgymond a szerelem. Senkihez nem mentem hozzá ismerkedni, nem is akartam bőven ismerkedni senkivel, mert kiegyensúlyozott voltam, boldog fiúk nélkül is.

Persze érdekelt a testiség, vágytam szerelemre, de nem voltam kétségbeesett és főleg nem néztem le a férfiakat.

Gondolom azért akadt utamba egy férfi akivel azóta is együtt vagyok jó ideje.

Talán visszább kéne venni a rusnya arcodból és megtalálni a helyed a világban fiúk nélkül is és majd akkor botlik az utadba valaki.

Addig míg így beszélsz a férfiakról ráadásul csúnya is vagy kívül-belül addig nem lesz sikered! :)

2023. dec. 24. 17:23
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Érthető . Abba gondolj bele, hogy az nem a te hibád ha a környezetedben nincs olyan aki korosztályban vagy bármi másban hozzád passzol. A tarskeresőn nem feltétlenül a selejt van. Hanem ugyanúgy egy olyan ember aki a körülményei miatt nem tud ismerkedni . Én pl sokkal fiatalabbakkal dolgozok. Voltam velük bulizni is , de mégsem a korosztályom .
2023. dec. 24. 20:16
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

Azta szerintem inkább maradj egyedül mindenkinek jobb lenne! És ha teheted ne szaporodj.

A stílus mag az ember de bocsi neked majd ki esik a kapa a szádból akkor paraszt vagy.

Jó pár kollégám van aki abba a kategóriába esik akire te pályázol, fiatal mérnökök hát azt most meg mondom hogy nem ütöd meg a szintet ezzel a stílussal.

2023. dec. 24. 23:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mi ugyanabban a cipőben járunk. 23F ként én sem keltettem fel soha a nők érdeklődését hiába próbáltam mindenhol csajozni. Neked annyiból könnyebb kérdező hogy lány vagy, egy pasinak még nehezebbek az esélyei. Én már kezdem feladni az ismerkedést és inább a haverjaimra koncentrálok. Ami nem megy nem szabad erőltetni. Te is inkább koncentrálj magadra elsősorban és az ismerőseidre. Legtöbb mostani párkapcsolat amúgy is defektes és egyoldalú csak az egyik fél szereti a másikat a másik pedig csak megjátssza magát.
2023. dec. 25. 08:00
 17/21 anonim ***** válasza:
40%

Olvastam a válaszokat és a 6-os kommented kérdező teljesen kiakasztott engem. Aki pocakos és el van hízva az egy undorító nyomorék ugye? Én 170 cm 75 kg vagyok és egy kicsit pocakos de büszke vagyok alapból a külsőmre mivel férfias testalkatom van. Akikre te vágysz azok a 190 cm 60kg-os hímringyó testalkatú fiúcskák akik annyira vékonyak hogy ha a jobb karomra ráfeszítek akkor még az is vastagabb náluk.

Mindenkinek más a külső ideálja de ez miatt akik nem vonzóak a számodra kérdező nem kellene így lenézni őket mert lehet emberileg (belső tulajdonságilag) sokkal normálisabbak nálad azaz nem ilyen nagyképűek. Tipikus mostani hisztis nő aki már kitűnik a tömegből valamivel hogy ő már edz és jó a testalkata akkor az már lenézi azokat akik az ő szintjét nem hozzák. Én is már inkább leszek nő nélkül ha ilyen a mostani felhozatal.

Amúgy meg a külsődön mit tudnál még felmutatni? Tudsz főzni, mosni és takarítani? Én nálam a nő az itt kezdődik hogy minimum tudja ezeket nem csak azt hogy megcsókol, kezemet fogja és a lábát széjjel teszi. Ezeket a 20 000 Ft-os nő is megtudja csinálni de egy barátnőtől én többet várnék el. Na tudsz főzni, mosni takarítani vagy mi az amire ennyire vered magad csak a külsőd? Elárulom hogy nálam 23F-ként a külső már kevés a belső is legyen jó és tudjál minimum női dolgokat megcsinálni!

2023. dec. 25. 08:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Külsődön kívül.*
2023. dec. 25. 08:21
 19/21 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező! Minden ízében gusztustalan az a stílus, amit te ide kiteregettél. Szerintem először nézz tükörbe, és próbálj meg rájönni, miért ilyen férfiak találnak be.

10. Pénzes Zsófit épp most hívtam el randizni és igent mondott :)

2023. dec. 25. 08:56
 20/21 anonim ***** válasza:
92%

De akkor sincs több lehetőség a miértre azzal ellentétben amit írtál csak a következők továbbra is, mégha te nem is veszed észre...

- lehet, hogy ellenséges vagy

- megközelíthetetlen

- másiktól várod el, hogy mindig ő kezdeményezzen írjon keressen, te erre nem vagy képes. ami elég lelombozó.

- mégiscsak nagyok az elvárások.

- nagyon is távolságtartó is lehetsz

Van egy fiatal lány ismerősöm szintén 20 éves.

ő csak a barátnőivel jár szórakozni, egy pasival sem beszélget, mindenkit leráz, nem kezdeményez kis magának való ha épp nem barátnői társaságában megy valahová.

úgy kell kihúzni belőle egy sziát is...

Még egy olyan közeli ismerőssel ios nehezen áll neki beszélgetni akit évek óta ismer, visszahúzódó is.

---> de ez csak akkor ha egyedül jön megy valahová mert barátnői körben élettel teli...de pasikkal nulla.

És ez reménytelen eset a pasiknak még a normálisaknak is mert olyan mintha magasról mindenkit lesz**arna.

Hát kb. te is ilyennek tűnsz.

2023. dec. 25. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!