Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós ember ne ismerkedjen?
A kérdés komoly és sajnos belülről tapasztalom az emiatti megkülönböztetést (férfiból vagyok, mielőtt elárasztanak a privátok...)
Ugyan szeretném megkímélni a másikat a hullámvölgyektől és semmiképpen sem élősködni szeretnék rajta érzelmileg, de vágyom az érzelmi és testi közelségre is, bónuszban szerintem hatásos is, kirángatja az embert a szürke hétköznapokból. Ez az én meglátásom.
Ti hogy vélekedtek erről? Megérdemli egy lelki beteg is a szeretet, szerelmet? Jogosan érzem magam rosszul amiatt, hogy megkülönböztetés ér?
Nem hinném, hogy mindenki, aki kapcsolatban van jelenleg, az egészséges lelkivilággal rendelkezik...
De, ismerkedjen. De figyeljen oda közben, hogy ne úgy viselkedjen, hogy akkor neki most minden megengedett, mert ő depis.
És nem, a kapcsolatban lévők sincsenek tuti jól...
Ha depressziós vagy, akkor élni sincs kedved, nemhigy ismerkedni meg randizni.
Ha meg már kezelés alatt állsz, és jobban vagy, akkor meg mindegy. Csak ne hagy abba önkényesen a gyógyszerszedést, mert akkor diliház vagy ravatalozó a final destination.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!