Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Várhatóan mikor fog kitörni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várhatóan mikor fog kitörni az incel forradalom?

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
0%

Ja, mert te aztan a rendszer nyertesekent nagy szakerto vagy :)

39F incel

2023. dec. 26. 04:04
 32/88 anonim ***** válasza:
0%
Mint amikor az újgazdagok leszólják a nincsteleneket. Szánalmas…
2023. dec. 26. 09:32
 33/88 anonim ***** válasza:
86%
Soha, ugyanis az incelek semmirekellő, gyáva népség, saját magukért nem tudnak kiállni, hát még egymásért, így nem is jöhet létre semmilyen forradalom. Hol élsz te?! :'D
2023. dec. 26. 20:39
 34/88 anonim ***** válasza:
84%
Aztán hogy nézne ki egy incel forradalom? Ülnétek a gamer pc előtt, falnátok a chipset, és csúnyákat kommentelnétek a nők insta-bejegyzései alá?
2023. dec. 27. 07:05
 35/88 anonim ***** válasza:
86%

#32: igazán érdekelne amúgy hogy a szex elosztásával te megerőszakolni akarsz embereket? Nyilván ha el kell osztani, az a nő nem fog akarni hozzád érni, ami már a nemi erőszak kategóriája. Komolyan ilyen beteg vagy?

Miért nem mész akkor inkább prostihoz, ha ennyire kell a szex?

2023. dec. 27. 07:59
 36/88 anonim ***** válasza:
81%

Pontosan! Nem azért dolgozunk, hogy neked legyen mibe dugdosni a farkad! Erre a célra fel tudok ajánlani, ingyen, egy kiválóan működő húsdarálót!

Az adómból meg a hozzád hasonlók kémiai kasztrálását támogatnám.

Mivel egyikünk véleménye se érdekel senkit, így váladzthatsz a markod és a húsdaráló közt!

2023. dec. 27. 09:05
 37/88 anonim ***** válasza:
79%

36, tehát anyagi gondjaid vannak?

Csak mert volt már itt az oldalon olyan is , aki ingyen prostit követelt, miközben több volt a fizetése mint három másiknak együttvéve:D

Ssssszerintem amíg az állam nem garantálja, hogy senki ne legyen éhes, addig igencsak elrugaszkodott dolog ingyen szexet várni:D És addig bizony az ilyen luxuscikkeket mindenki maga fizeti.

2023. dec. 27. 09:52
 38/88 anonim ***** válasza:
81%

38, nem, nem állítottam ilyet.

De ha azt mondod, hogy állami támogatás oldaná meg a problémát, akkor valójában annyit állítasz, hogy az egésznek anyagi akadályai vannak, nem pedig társkeresési.

2023. dec. 27. 12:22
 39/88 anonim ***** válasza:
0%

39

A prostizás szerinted megoldás és nem szerintem. És nem az incelek szerint. Ezért is nem az ingyen prostizásért kardoskodnak hanem más megoldásokért. Igen, nagyon nem lenne fair ha valaki pénzért jutna azért a szolgáltatásért ami másnak ingyen megvan. Ezért igazságosabb megoldásokat javasolnak. Értékrend helyreállítását, női igények normalizálást, hipergámia elfojtását.

2023. dec. 27. 13:03
 40/88 anonim ***** válasza:
76%

Honnan szedtek ennyi prostit? Szerintem tömegesen mondanának fel az önkéntesek. Hogy oldjátok meg, hogy ne utasítsanak vissza? Hiszen már anyagi érdeke se fűződik hozzá.

Megint csak ott tartunk, hogy az alapvető emberi jogaikat akarjátok elvenni másoknak.

A szex nem létszükséglet, mint az evés. De ha éhezel, akkor jó a száraz pirítós is, nem vársz a bélszínre. Ha annyira kell a szex, akkor kivered. Ennyike.

De szerintem hozzád már a jobbkezednek sincs gusztusa. Eltaláltam? 😊

2023. dec. 27. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!