Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen férfiaknak lehet barátnője, ha igen akkor párjuk lehet?
Figyelt kérdés
Szoktam nézni a különböző hipermarketekben, mint pl. tesco, Aldi Lidl stb. a pénztáros férfiakat, ilyen 30 év körüliek és ilyen teljesen átlagosak vagy csúnyák...
Gondolom nincs diploma, nem épp a legjobb karrier, nem sok fizetés... nőknek pedig tudjuk hogy a helyes karrierista, céltudatos, sikeres férfiakat szeretik
2023. dec. 21. 14:27
2/11 anonim válasza:
1! Azért ez elég bunkó! Most mit csináljon, még mindig jobb mint a gyári betanított munka, nem?
3/11 A kérdező kommentje:
Ilyen férfiaknak lehet barátnője, ha igen akkor MILYEN párjuk lehet?
2023. dec. 21. 14:31
5/11 anonim válasza:
Azért sokszor egész szép pénztáros lányok vannak, csak így a férfi oldalról, meg olyan nagyon csúnyák azért nem szoktak lenni. Bár nem tudom mi a mérce, de én se a külsőmmel, meg a pénzemmel szedtem fel barátnőmet.
7/11 anonim válasza:
Persze, hogy lehet prájuk, gond nélkül.
A problma ot vna, hogy te csak annyit tudsz a nőkről, hogy nekik csak a helyes karrierista céltudatos pasi kell.
8/11 anonim válasza:
Én szép vagyok és a barátom is helyes és gyári munkás volt egy időben, egyetem mellett :)
9/11 anonim válasza:
Már kuurva unalmas, hogy mind csinosvékony modellt akartok, és mindenki qrva meg pénzéhes, ha nem "kaptok", miközben nemcsak csúnyák, de igénytelenek is vagytok.
10/11 anonim válasza:
Az aldiban egész jól lehet keresni 400 nettó körül. Tudom nem 2 Misi! De sok fizikai melós épphogy a 300 at kapja vagy annyit se.
Amúgy az ilyen bolti pasasok közt szokott normális kinézetűek is lenni. Szóval egy átlag kicsit duci nője akármelyiknek lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!