Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a kettő ugyanaz a kategória?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kettő ugyanaz a kategória?

Figyelt kérdés
A lányoknál fontos a férfiak magassága, ezen áll, hogy férfiasnak tekintenek-e vagy sem. Ez miben különbözik attól, hogy engem meg az érdekel mekkora a melle vagy a feneke? Ezek nélkül számomra nem nőies egy nő. Mégis, ha felteszel egy ilyen kérdést, akkor te vagy a bunkó. Komolyan érdekel, hogy mi a különbség a kettő között? Én lehetek férfiatlan 178 centivel, de egy nő nem lehet nőietlen, mert deszka?
2023. dec. 17. 18:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. dec. 17. 18:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem, ízlések és pofonok. Viszont azt, hogy ki mennyire nőies/férfias nemcsak a külseje dönti el!!!
2023. dec. 17. 18:45
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hasonló a kettő. Kinek a pap, kinek a papné....
2023. dec. 17. 18:48
 4/18 anonim ***** válasza:
Szived joga aszerint választani, amit fontosnak tartasz. Nincs ezzel semmi baj.
2023. dec. 17. 18:49
 5/18 anonim ***** válasza:

u.a. az a kettő dolog.

mindenki akar vmit ha az igények találkoznak akkor kapcsolat lesz belőle ennyi az egész.

2023. dec. 17. 18:51
 6/18 A kérdező kommentje:

Természetesen jogom van úgy választani ahogy akarok, itt most nem erről van szó.

Nem egy olyan randin voltam már, ahol már az első pillanatban taszító volt a lány látványa (már elnézést), mert oldalról szó szerint egy egyenes vonal volt. Képekből ez nem derült ki. Ha pedig rákérdez valaki a mell vagy csípőméretre egy lánynál, akinél ez a képekből nem derül ki, akkor szerintem kapna egy büdös nagy pofont az illető. Számomra így a randi időpocsékolás volt, meg az egész lány. A nők ezt megkérdezik, pont ezért. Jól is teszik. Én miért nem tehetem?

2023. dec. 17. 18:55
 7/18 anonim ***** válasza:
Van olyan, akinek társkereső oldalon az adatlapján kint van, hogy csak a nagymellű csajok jönnek be neki, meg olyan is, akinek meg az, hogy csak a nagyon vékonyak. Simán kiírhatod.
2023. dec. 17. 18:57
 8/18 anonim ***** válasza:
Mert ízléstelen? Csak tipp. Nem elég ha ránézel és látod, hogy lapos? Azt már kevésbé veszed észre, hogy ki milyen magas azért.
2023. dec. 17. 18:58
 9/18 anonim ***** válasza:

7

Ki tiltja meg?

2023. dec. 17. 18:59
 10/18 A kérdező kommentje:
#9: Akinél van kint ilyen kép, annál nincs gond. De nagyon soknál csak arc van, vagy olyan ruha/szög/póz, amiből egyáltalán nem kivehető. Kb annyira kivehető, mint a magasság. Ott állok egy referenciaobjektum mellett, tehát a magasságom is kivehető ennyi erővel.
2023. dec. 17. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!