Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az alábbi pasiról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi pasiról?

Figyelt kérdés

Tulajdonságai:

- 29 éves

- 187 cm magas és 95kg

- aranyos, kedves és odaadó

- nettó 470et keres havonta, prémiumokkal nettó 600

- jelenleg levelezőn egyetemre jár

- heti 1-2 alkalommal sportol

- otthon lakik a szüleinél, mert állítása szerint lakásra spórol

- anyja mos rá, mert szerinte felesleges 8 mosást indítani csak azért h ő külön mosson

- anyja szokott kaját főzni, mert ő nem tud

Dilemmába vagyok mert nem tűnik tipik mamahotelesnek, de van pár tulajdonsága ami miatt szerintem az.

Ti adnátok neki esélyt?

2023. dec. 14. 11:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ, hogy hajlandó-e otthonról elköltözni és megtanulni mosni, főzni és persze takarítani.
2023. dec. 14. 11:35
 2/31 anonim ***** válasza:
60%
De, tipikus mama hoteles. Nem tud elindítani egy mosógépet, nem tud főzni, és biztos lehetsz benne, hogy minden mást is az anyja csinál. Azt hiszi, hogy az étel a hűtőszekrényben terem, ingyen, a számlák magukat fizetik, a lakást rendben tartani öt perc női munka.
2023. dec. 14. 11:37
 3/31 anonim ***** válasza:
63%
Mamahoteles és még meg is ideologizálja.
2023. dec. 14. 11:38
 4/31 A kérdező kommentje:

1 - Azt mondta, ha úgy alakul akkor hajlandó elköltözni.

2,3 - Nem hiszem, mondta h elég sokat ad otthonra havonta. Főzni valóban nem tud, nem is akar megtanulni, de takarítani meg ilyeneket szokott csinálni. Legalábbis állítása alapján.

2023. dec. 14. 11:40
 5/31 anonim ***** válasza:
67%

Ettől még simán lehet normális,ha az én szüleim normálisak,én se húzom el a csíkot otthonról 19 évesen..

De ezt úgyis fogod látni,érezni.

Ha jól alakul egy kapcsolat,akkor a másik kész érte ki lépni

a komfort zónájából. Ha közös életet tervez és akar veled,akkor

nincs ezzel gond.

2023. dec. 14. 11:49
 6/31 anonim ***** válasza:
32%
Ilyen fizetéssel simán
2023. dec. 14. 11:57
 7/31 anonim ***** válasza:
63%

4: Azt már egy kiskamasztól is elvárják a szülei, hogy takarítsa ki a szobáját, esetleg néha a közös helyiségeket.

De az, hogy arra hivatkozik, hogy azért nem mos, hogy ne kelljen nyolc mosást elindítani, bizonyítja, hogy nem látott még háztartást... Mi hárman élünk és télen simán elindítok egy héten nyolc mosást (vastag pulóverekkel pillanatok alatt megtelik a mosógép). Azon kívül én nőként kb. 12 éves koromtól mostam az egész családra. Tehát egyben ment a mosás, de én csináltam, nem anyám.

2023. dec. 14. 12:17
 8/31 anonim ***** válasza:
69%
Egészen addig jól hangzott, amíg a mamahotelig el nem jutottunk.
2023. dec. 14. 12:43
 9/31 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem akar megtanulni főzni? A legalapabb túlélési dolog. A mosás is, az önmagad eltartása. Ha nem lesz kihez költöznöd, egész életedben anyukával fogsz élni? Vagy ha sikerül lakást venni, anyutól viszed minden nap a kaját?

Nem annyira hihetetlen bonyolult, felütsz egy receptet és követed.

Az otthon lakik a szülei még okés, valahol megértem nem olcsó fent tartani egy albérletet nekem meg saját házam van, nem annyira fontos hogy a másik egyedül lakjon, de ami utána jön az teljesen kizáró ok.

Senkinek sem akarok az eltartó anyukája lenni.

2023. dec. 14. 12:46
 10/31 A kérdező kommentje:

Szóval nálatok csak az lenne kizáró ok, ha a pasit az anyja látja el? Önmagában hogy otthon lakik az nem? :D

Szerintem képes lenne megtanulni ilyen dolgokat, amúgy is a közös főzés tök romi. :)

2023. dec. 14. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!