Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van amikor már interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van amikor már interneten keresztül érzi az ember hogy ő a másik, ő a nagy, vagy lehet hogy mégsem lesz ebből kapcsolat?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy nővel de még nem találkoztunk mert elég messze van tőlem annyira érezzük hogy valahogy ő az igazi annyira megvan a közös hang közös kommunikáció mind írásban mind szóban, tényleg egyszerűen minden nap várjuk hogy beszélgessünk, lelkileg nagyon közel van hozzám, úgy érzem ilyet 20 éve nem éreztem...

Ha valaki ennyire érzi hogy ő a másik, ő az igazi interneten, akkor nagy eséllyel élőben is fog működni..

Mind a ketten nagyon érzelmesek vagyunk sokkal értelmesebb mint az átlag igazi romantikus szentimentális típusok.

2023. dec. 11. 07:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Csalóka, mert teljes egészében nem látja az ember így a másikat, csak a hangját, 1-2 fényképet, 1-1 torzított videót lát az ember. A levelek szövegezéséből is lehet ítélni az egyén személyiségére.
2023. dec. 11. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen. A másik fél is mondta, hogy milyen meglepően tökéletesen és gördülékenyen megy minden köztünk online. Féltünk, hogy majd élőben bukik ki valami, de nem. Ugyanolyan tökéletes volt.

Én már a Tinder matcheléskor azt éreztem, hogy őt kerestem.

2023. dec. 11. 07:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is van. Amikor elkezdtem a párommal beszélgetni akkor túl szépnek és jónak tünt minden. Kicsit féltem is az első randitól. De mikor megláttam őt, ès elkezdtünk beszélgetni onnantól tudtam hogy ez bizony nagyon jó lesz.

Közöttünk is nagy volt a távolság. Kb 500 km. De már a randi is összejött 1 héten belül.

Utána egy ideig még távkapcsolatban voltunk, majd kevesebb mint egy év múlva már hazaköltözött, ès összeköltöztünk.

2023. dec. 11. 07:39
 4/5 anonim ***** válasza:
4%
Nagy csalódás lesz ez neked papa. Marad a hoki
2023. dec. 11. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is most van ilyen. Előtte is volt 1 párom akivel már pár óra után tudtuk....ő meghalt 4 évig voltunk együtt.
2023. dec. 11. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!