Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, hogyan pontoznátok a pasikat az alábbi szexualitások szerint, ha az ideálos 10 pont, a taszító 0 pont?
Figyelt kérdés
- hetero
- aktív biszex
- passzív biszex
- crossdresser
2023. dec. 11. 01:35
11/19 anonim válasza:
Valaki mondja már el nekem, hogy a crossdresser micsoda! Le vagyok maradva.
12/19 anonim válasza:
Kereszteb öltöző. Női ruhát hord. Kb a mostani fiatalok 70%-a. De ők azt férfinek gondolják mégis. 26L
13/19 anonim válasza:
Ó, köszönöm szépen! 32 éves vagyok, nem boomer, próbálom tartani a fiatalokkal a tempót, de soha sem hallottam ezt a kifejezést még.
14/19 anonim válasza:
Aktív biszex 10
Hetero 9,5
Passzív biszex 1
Crossdresser 0
(Bi lány vagyok)
15/19 anonim válasza:
Fúj mennyi jobbos Fideszes csaj van itt
17/19 anonim válasza:
Csak a hetero a vonzó számomra
Többihez sosem tudnék vonzódni
18/19 anonim válasza:
Hetero: 10.
Aktív / passzív bi: ha párkapcsolatban monogám velem és nem vágyik másra, 8. Ha megcsal férfival vagy vágyik rá, 0.
Crossdresser: 0 (már amennyiben ez tényleg fétis nála, nem 1x akar Halloweenre beöltözni).
19/19 anonim válasza:
Hetero 10/10
Ha egymás ruháját cseréljük a pasival akkor az nagyon tetszik 10/10
A többi kizáró ok számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!