Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha annyira tönkrete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha annyira tönkretette az önbizalmam a családom , hogy úgy érzem nem vagyok méltó egy szerető párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Mérgező anya mellett nőttem fel, a mai napig azt hallgatom, h nem vagyok szerethető

Normális kapcsolatom sose volt -mindig csak belemenkültem egy hasonlóan mérgező kapcsolatba , h meneküljek innen

Annyit sajnos nem keresek, h fenntartsak egyedül egy lakást.

Mennék de nem.tudok. Ismerkednék, de ahhoz sincs energiám se önbizalmam

2023. dec. 10. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan munkahelyet ahol többet fizetnek, tegyél magadnak félre, vagy vegyél fel hitelt ha már nem bírod otthon tényleg. Pszichológus kellene neked, vagy lélekfelemelő tevékenységek, olvasmányok, barátok.
2023. dec. 10. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

hogy alakult így az életed?

ezt gondold végig majd pedig apró kicsi lépésekben változtass kis lépés is lépés!

az a lényeg hogy legyen siker élményed és fejleszd magadat apránként!

lassan de biztosan jobbra fog fordulni az életed csak nyugodtan haladj előre.

2023. dec. 10. 19:20
 3/7 A kérdező kommentje:

2#

Anyam egyedül nevelt fel ezért meg van keseredve és minket hibáztat a hugommal amiert így alakult az élete. Ha neki nem jött össze; nekem se legyen jó

Mióta nem apámmal van, egyedül van ,(20 éve)A szüleim azóta is csak szidják egymást.

Apám ráadásul beteg- nagyanyámmal él, így rá soha semmiben nem számíthattam sőt

2023. dec. 10. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Ha nő vagy akkor úgyis jön majd egy férfi aki felkarol a lelki mocsárból. Ha férfi vagy akkor meg.. nincs remény.
2023. dec. 10. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

Detto ugyan ez csajban . Szoval kezet foghatunk :)

Szoritok neked is jojjon ossze

2023. dec. 10. 21:20
 6/7 A kérdező kommentje:

4#

Nő vagyok

Hát eddig csak rossz kapcsolataim voltak, nem karolt fel senki

2023. dec. 10. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Vigyázz mert felcsillan az incelek szeme hogy végre beigazolódik egy elméletük. Felkarolásra vágyó szegény 20-30as nő, akit a tehetős (közben csak egy szakadt panel) pocakos 40-50es férfi felértékelődve végre felkarolhat :D
2023. dec. 10. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!