Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nő olyan mint egy boltban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő olyan mint egy boltban megvehető árucikk?

Figyelt kérdés

Egy másik ember kérdése alatt írta egy nőnemű ezt! És mégis léteznek kategóriák? Ha 320 ezret keres Géza , neki más nő a kategóriája mint Bélának aki 380 ezret keres? Vagy G 90 kg , B 75 és más kategóriás nőt érdemel ? Vagy G érettséginél megállt B diplomás , azaz akkor G fogyatékos ?

Na itt a szöveg ahol a kedves hölgyemény a maguk beárazásáról beszélt;

“ tetszik vagy nem tetszik, be kell lőni a saját kategóriádat. A párkeresés is ha úgy vesszük olyan, mint egy kapitalista modellre épülő piacgazdaság. Egy csinos, vékony, kedves nőnek mindig vannak udvarlói, ezért több lehetősége van válogatni, és válogatni is fog, a legjobbal fog elmenni randizni. Azaz a csinos nőre nagy a kereslet, és ezért magasabb áron tudja magát eladni.”

2023. dec. 10. 13:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Ezt egy pasi írta, és egy hasonlat volt, amit kiragadtál egy szövegkörnyezetből. Ennyire nincs életed?
2023. dec. 10. 13:52
 2/28 anonim ***** válasza:
82%

Vannak prostik, és aranyásók, értük fizetni kell, mert árulják magukat.

Én egy barátnőmet sem pénzért vettem, hanem önmagamért jöttek velem össze. Pedig volt idő, amikor olyan pénztelenségben voltam, hogy egy drágább kávézóba nem tudtam beülni.

2023. dec. 10. 13:53
 3/28 anonim ***** válasza:
79%
Kétlem 😂Engem sem a pénzemért választott a párom.
2023. dec. 10. 14:01
 4/28 anonim ***** válasza:
61%
Igen, vedd meg te is.Sok sikert!
2023. dec. 10. 14:01
 5/28 anonim ***** válasza:
44%
Még ha így is lenne, nem egy hétvégi bevásárlás ára lesz a következő kategória.
2023. dec. 10. 14:10
 6/28 anonim ***** válasza:
86%

Belinkelnéd a kérdést és a választ?

Amúgy ha rosszlányokról meg puncsról akarsz nőket felszedni akkor igen mondhatni ilyenek az ott lévő nők.

Azonban a NORMÁLIS nőkre ez áltálában NEM jellemző.

2023. dec. 10. 14:11
 7/28 A kérdező kommentje:
Ne röhögtessetek már. 😁
2023. dec. 10. 14:11
 8/28 anonim ***** válasza:
81%
Ez volt a kérdés, meg a válasz, amit a kérdezõ kiforgatott: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2023. dec. 10. 14:16
 9/28 anonim ***** válasza:
45%
Beárazom a röhögésed
2023. dec. 10. 14:17
 10/28 anonim ***** válasza:
83%

Attol mert valaki jol keres nem egyenlo azzal, hogy jo ember, jo ferj, jo csaladapa lenne.

Mikor fejezitek mar be ezt "mindennocsakapenzremegy" dolgot?

Ha nem vagy eletrevalo, igazi ferfias masculin tipus, akkor tok mindegy mennyit keres.

2023. dec. 10. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!