Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180 cms hölgyek, ti elvárjátok hogy a férfi legalább 190 cm legyen?
Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 18:13
1/6 anonim válasza:
Ha elvárnám, akkor nem sok pasim lenne, illetve lett volna.
2/6 anonim válasza:
Nincs ám olyan sok 190 cm-es férfi, és olyan sok 180 cm-es nő sem. Tudom, hogy itt van egy (vagy több) ember, aki kiírja folyamatosan ezeket a kérdéseket a magasságról, meg elvárásokról, de 100. alkalommal írom le, hogy csak egy bizonyos magasság alatt jelent problémát az embernek. 170 cm és alatta.
3/6 anonim válasza:
175 cm nő vagyok. 180 cm férfi nekem megfelel. Az meg az átlag az én korosztàlyomban! (20-25)
4/6 anonim válasza:
Én 180 cm magas vagyok. Nem várom el, hogy ennyivel magasabb legyen. A mostani párom 182 cm, de volt már 177 cm-es exem is.
Nem zavart, szeretem/szerettem mindkettőt.
5/6 anonim válasza:
Szintén 175 cm vagyok. Volt magasabb, alacsonyabb párom is. Nem a magasság határozza meg az embert. Szerintem. :) Egyébként most alacsonyabb nálam a párom és nagyon jól érezzük magunkat együtt.
6/6 anonim válasza:
Nem várják el, ők nem válogathatnak úgy, mint egy 160-170 cm-es nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!