Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ma érdemben ismerkedni? 46f
Internetes fórumok inkább egy "húspiacra" hasonlítanak mint sem igazi ismerkedési lehetőségre
Sajnos a mai rohanásba kevés a kapcsolati lehetőség férfi és nő között, még a munkahely maradt, ha van olyan s szabad kolléganő aki még nyitott is.
Érdekelne az észrevételetek🙂
Sajnos neten tényleg nehéz ebben a korosztályban már ismerkedni. ráadásul két végletbe futottam én is bele. Vagy olyan a nő, hogy egy lelkisérült és folyton kesereg az exe után, vagy tegnapra akar egy pasit, de az a nő általában úgy is néz ki, hogy nehezen talál magának pasit. Az ilyentől meg inkább menekültem, mert ha nem én írtam neki először aznap, akkor már megvolt sértődve és a szememre hányta. De olyan is, hogy megkérdezte, hogy néha gondolok-e még a 2 éve végetért exemre. bevallottam, hogy néha igen. Erre el lettem mondva mindennek, hogy én átverem stb :D
Sajnos leginkább munkahely, vagy baráti társaság ami szóbajöhet.
Köszönöm a válaszodat....
Még régebben nem társkeresőn hanem más fórumokon ismerkedtem,de akkor még simán egy kV rá is be lehetett ülni valahová... Hát ma már mindenki otthon kesereg... Nem túl rózsás a helyzet
Nekem társkeresőről volt 3 kapcsolat is.
Most is onnan van :-)
1.randivonal 2001
2.love 2014
3.viszony 2020
Tudom itt sok a rosszindulatú... gyerek...
Tudom itt 60 évesen meghalnak sokan bár 120 ig kéne éljünk viszont akkor a 60 éves középkorú🤔
Köszönöm a válaszod s igaz sajnos amit írsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!