Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoribb a szingliség a férfiak körében ha igen akkor miért?
Ha gyakoribb az egyedüllét a férfiak körében, akkor kikkel vannak kapcsolatban a nők?? A szingliség aránya a helyzetből adódóan ugyanakkora.
Maximum a férfiak nem önként szinglik, míg a nők igen, ezért nekik életbevágóbb probléma is a szingliség.
Nem értem miért teszel úgy mintha nem válaszoltam volna már meg, ráadásul amúgyis nyilvánvaló.
A nők inkább beállnak a sorba egy jobb csávóhoz, aki csak dugni akar velük, minthogy monogám kapcsolatban legyenek.
Viszont, ezzel én nem teszek értékítéletet, az ő dolguk, csak nem tudom minek kell tagadni mikor a statsztika nyíltan megmutatja
Vagy akkor magyarád már el hogy fér bele a "A szingliség aránya a helyzetből adódóan ugyanakkora." szemléletbe az, hogy bizonyítottan majdnem 2szer annyi szingli fiatal férfi van, mint nő
Az én ismerőseim között az az egyik ok, hogy teljesen beleuntak az ismerkedésbe. Próbálgatták, de igazából egy nyűg nekik, mert csak idióta nőkbe botlottak,akik vagy szeretőt akarnak, vagy pótapát a gyereküknek.
Ha valami oknál fogva szakítana velem a barátnőm, szerintem nekem se lenne idegzetem az ismerkedéshez.
33/F
#12 Na igen, a racionális, logikus magyarázat erre tényleg az, hogy egy egy falu bikája 10.000 nőt dug napi szinten, míg szegény átlag pistinek nem jut senki sem. Tényleg ezerszer el lett ez mondva, és ezerszer ki is lettetek röhögve érte.
"bizonyítottan majdnem 2szer annyi szingli fiatal férfi van, mint nő"
oké, akkor most gondolkozzunk nagyon erősen. Nem-e lehet-e, hogy ha más korcsoportban keresgélnétek, akkor ti se lennétek szinglik? hmm?
"a nők 28 százaléka, a férfiak 45 százaléka 30 év alatti ebből a csoportból, viszont a nők több mint fele, míg a férfiak negyede 50 éves vagy idősebb, és csak az egyedülálló nők 19 százaléka, illetve a férfiak egyharmada tartozik a 30 és 50 év közötti korcsoportokba."
Tessék, lehet 50 évesekkel randizgatni, mert a fiatal férfiak mellett az idősebb nők vannak leginkább felülreprezentálva a szinglik között.
A finnyáskodás itt, gyk-n nem elfogadott, miután hónapokon-éveken keresztül csikorgattátok a fogatokat a nőkre, amiért nem akarnak mindenféle kívülről-belülről ronda férfiakkal kefélni.
Marika néni a szomszédból csak rád vár, te pedig itt írogatod hogy neked bezzeg soha nem adatik meg a szex fiatal férfiként :~(
Hát nem is, de csak azért, mert kizárólag a neked tetsző nőkre koncentrálsz. Csak rajtad áll hogy fontosabb-e neked a felszínesség, és önszántadból mondasz le az idősebb nőkről, vagy félreteszed a vágyaidat, és kilépsz a szingli fiatal férfiak soraiból.😂
Annyira vicces hogy a röhejes 10000 emberes indokolatlan túlzásoddal próbálod elbagatellizálni az álláspontomat, miközben még az általad elküldött számokat sem vagy képes értelmezni.
KONKRÉTAN BEBIZONYÍTOTTAD VELE AZ ÉN ÁLLÁSPONTOMAT😆
Egyébként meg nem kell 10000et megdugnia, elég kb 3at is. De hoppá, az már nem állítana be engem egy retardáltnak, úgyhogy ezt nem mondhattad ugye.
Szóval. Elküldted, hogy 30 éves kor felett is több a szingli férfi mint a szingli nő, ami egyértelműen bizonyítja, hogy nem azért van több szingli fiatal férfi, mert a nők 30+osokkal vannak inkább. Ergo tényleg csak úgy lehetséges ez az ellentmondás, hogy sok férfi több nővel van. És ugye miért lehetséges ez? Mert a nők a szintjük fölé lőnek, és belelovallják magukat, hogy "na végre itt van a hozzám való álompasi", mikor csak dugásra kell a csávónak, de ezt nyilván nem veszik észre mert álomvilágban élnek és nincs rendes önkritikájuk.
Tisztelet a kivételnek:)
A 16.-ban linkelt példa ritkább, de komoly(nak hazudott) kapcsolatból több a párhuzamos. Megoldják, mert ma már könnyebben meg lehet. Ha gyanút is fog a nő, nem mindegyik borít azonnal, mert például kételkedik magában vagy nem akarja, hogy hisztis, számonkérős, kontrollmániás pitsának titulálják.
És hogy miért? A párhuzamosan több nőt tartó férfiak jók. Nem chadek, ez butaság, de azért kinéznek valahogy, adnak is magukra, tudnak vonzóak lenni, és a viselkedésük is megfelelő. Nem bunkók, de nem is töketlen nyámnyilák. Kezdeményeznek, lépnek, aktívan tesznek érte, hogy kialakuljon valami a nővel és fenn is maradjon, ne haljon el. A szingli, azon belül is az "örök" szingli férfiak jelentős részéről ezek egyike vagy egyike sem mondható el. Nem akarnak velük lenni a nők, mert nincs miért akarjanak. Vagy a külsejük, vagy a viselkedésük képtelen vonzalmat kiváltani, legtöbbször mindkettővel gond van. Ez nem feltétlenül az ő hibájuk egyébként, sok esetben csak szerencsétlenül állt össze minden (genetika, családi légkör, közösségek), de attól még így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!