Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg valakivel szociálisan szorongó nőként?
Szeretnék párt találni, viszont ebben meggátol az hogy nehezen engedek közel magamhoz bárkit, és az hogy nagyon szorongok az egész ismerkedés folyamatától, viszont közben vágyom egy kapcsolatra testi és lelki szinten is.
Nagyon nehezen lépek ki a komfortzónámból, és félelemmel tölt el annak a gondolata hogy csalódást okoznék, nincs sok önbizalmam. Ezt a szorongást fokozza az is hogy 30 éves vagyok, és elég reménytelennek látom ezt az egészet, másrészt félek az elutasítástól, hogy nem szeretnének olyannak amilyen vagyok, a külsőmmel kapcsolatban is rengeteg szorongás van bennem, de ezt nem csak arra értem.
Jó lenne valakivel megismerkedni aki megértően állna hozzá ehhez, vagy hasonlóan érez az ismerkedéssel kapcsolatban, és átérzi milyen nehéz ismerkedni úgy ha valaki annyira szorong mint én, de nem tudom hol találkozhatnék ilyen személlyel.
Szívesen ismerkedem veled ha van hozzá kedved.
Én sem szeretem a nagy tömeget,kényelmetlen érzés.
34 vagyok ha érdekel írj és írok bővebben magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!