Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van jelen az a jelenség hogy egy csúnya férfi próbál nővel ismerkedni és azt a választ kapja, hogy bocsi de nem vagy az esetem?
Fuggetlen attol hogy csunya vagy nem, amblokk van hogy a jol kinezo ferfi se mindenkinek az esete.
Alapjaraton a nok ezekkel a dolgokkal szoktak eloallni ha elutasitanak: -ne haragudj de nem vagyok meg tul az elozo kapcsolatomon
- nekem most nincs idom parkapcsolatra sok a munka, tanulas, es nem akarlak ezaltal megvarattatni( kedvencem mikor ra 2 het mulva latod hogy facebookon kivan rakva hogy masik pasival van kapcsolatba erdekes arra van ideje:D)
- Masik kedvenc: Tul jo vagy hozzam nem erdemellek meg( ne ezen szakadok) talan a leges leg benabb hulyeseg amivel elo tudnak allni, de volt mar ilyen is:D
- Sok a csaladi problema, anyum korhazba kerult, apum tiszta idegbeteg, felfordulas az eletem bla bla bla bla...
Hirtelen ennyi jut eszembe ezen dolgok mogott meg ket dolog van vagy egyszeruen nem jossz be neki vagy mas kurja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!