Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van jelen az a jelenség hogy egy csúnya férfi próbál nővel ismerkedni és azt a választ kapja, hogy bocsi de nem vagy az esetem?

Figyelt kérdés
2023. dec. 7. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Ritka. Inkább egy mellè duma/ hazugsággal le van rázva. És annyi..
2023. dec. 7. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire vagoyk csúnya de ezt meg szoktam kapni
2023. dec. 7. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Csúnya nőként nem ismerkednék úgyhogy nem kapnám meg azt a mondatot, mint lekoptatós szöveg.
2023. dec. 7. 11:56
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
#3 honnan veszed hogy csúnya vagy
2023. dec. 7. 11:59
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Mert az vagyok. Életemben vagy 5 férfinak tetszettem úgyahogy.
2023. dec. 7. 12:02
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Az nem kevés
2023. dec. 7. 12:15
 7/9 anonim ***** válasza:
13%
Én ezt főleg hozzám képest egy polccal lejjebbi csajoktól kaptam meg. Azt hittem ezzel bizonyítom nem vagyok annyira felszínes de csak az derült ki hogy ha valakik valaha megvoltak egy igazán szépfiúnak (akár úgy hogy spicces volt a szépfiú) akkor onnantól nem adják alább és inkább lesznek alfaözvegyek
2023. dec. 7. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

Fuggetlen attol hogy csunya vagy nem, amblokk van hogy a jol kinezo ferfi se mindenkinek az esete.

Alapjaraton a nok ezekkel a dolgokkal szoktak eloallni ha elutasitanak: -ne haragudj de nem vagyok meg tul az elozo kapcsolatomon

- nekem most nincs idom parkapcsolatra sok a munka, tanulas, es nem akarlak ezaltal megvarattatni( kedvencem mikor ra 2 het mulva latod hogy facebookon kivan rakva hogy masik pasival van kapcsolatba erdekes arra van ideje:D)

- Masik kedvenc: Tul jo vagy hozzam nem erdemellek meg( ne ezen szakadok) talan a leges leg benabb hulyeseg amivel elo tudnak allni, de volt mar ilyen is:D

- Sok a csaladi problema, anyum korhazba kerult, apum tiszta idegbeteg, felfordulas az eletem bla bla bla bla...

Hirtelen ennyi jut eszembe ezen dolgok mogott meg ket dolog van vagy egyszeruen nem jossz be neki vagy mas kurja.

2023. dec. 7. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
65%
Amikor nem jossz be a nonek akkor kifogasokay mond inkabb, pl csoro vagy, nem eleg izmos, magabiztossagod gyenge stb.. ilyen faxsagokkal haritanak az alap nem vagy az esrtem szoveg helyett ami nem is banto, de legalabb nem kergetnek illuzioba meg forditanak ki teged utana az agyturkasz se rak rendbe jo ideih..
2023. dec. 7. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!