Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak tényleg bírják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg bírják az olyan nőket akik apró dolgokon behisztiznek és besértődnek?

Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 21:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%

Dehát minden nő ilyen. Besértődnek és behisztiznek bármin, ahelyett hogy megmondanák nyíltan és előre. Csak az tér el legfeljebb, hogy mennyire óvodás módon durcizik be, vagy mennyire "felnőtt" toxikus bántalmazós módon. Meg persze azon is hogy miken, valóban minden apróságon, vagy "csak" fontos dolgokban, de ott akár érzelmi zsarolva.

Fura is ez a sok értetlenkedő komment most nekem. Mintha sok nő nem egészen lenne tisztában magával.

2023. dec. 5. 22:45
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Ahogy a 10-es mondja!
2023. dec. 5. 22:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ha egy hisztis, de csinosvékony hülye picsa és egy duci normális közt kell választani, lenyelik a hisztit.
2023. dec. 5. 23:01
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
Persze nyilván minden álmom egy olyan emberrel lenni akinél állandóan üveg szilánkon lépkedek.
2023. dec. 5. 23:03
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

Aki direkt konfliktust generál mert konfliktus függő azt senki sem birja m1 hogy a párt melyik tagja csinálja ez toxikus magatartás!

Viszont az lehet jó hogy a csaj egy picit be sértődik kamuból, azért hogy egy jó dugás legyen belőle hogy a rossz kislányokat el kell fenekelni.

2023. dec. 5. 23:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
nem igazán
2023. dec. 5. 23:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. dec. 6. 00:00
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Határozott NEM!
2023. dec. 6. 00:54
 19/23 anonim ***** válasza:
67%

Hogyne.

Okmányirodás nő, még kérdést is kiírtam ide erről, már 50 méterről látszik, hogy a plafonon van.

Késtem 3 percet, kb rámzúdította élete összes bánatát.

Erre kapom itt, hogy teljesen jogosan....

A sértődés az agresszíó egyik durva formája, nemhogy párkapcsolatban, még idegenek között sincs semmi helye.

2023. dec. 6. 05:13
 20/23 anonim ***** válasza:
55%
Igen. Én pár éve tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést. Még tiniként hisztisebb voltam, sértődékenyebb, és bár sokat szóltak be az exeim, mindegyikkel hosszabb kapcsolatom volt. Aztán úgy döntöttem, hogy ezen változtatok, mert elég rossz szokások. Utána csak rövid kapcsolataim voltak egy ideig, 1-2 hónaposak. A barátnőim hisztisek és sértődékenyek voltak, 2.5 év alatt egyszer a dugó miatt késett 5 teljes percet az egyik csávója és nagyon durván leb.aszta, én meg egy ilyenre nem szólnék semmit. Ez csak egy példa volt, a lényeg, hogy mindegyiknek évekig tartó kapcsolata volt, pedig ilyenek. Ezért tettem fel itt egy kérdést, hogy ez miért kell nekik, komolyan jobb, ha valaki nem értelmesen meg akarja beszélni a problémákat, hanem ilyen gyerekes? Az ÖSSZES válasz az volt, hogy igen, jobb, ha hisztis a csaj, hiszen az nőies dolog, nem para, na de az, ha nem sértődsz meg mindenen és ha probléma van, inkább megbeszélnéd, az férfias, és ettől minden értelmes férfi menekül, plusz azt hiszi, hogy mindent megtehet veled, mert nem b.aszod le, amiért 5 percet késett önhibáján kívül. Úgyhogy ja, ez kell nekik, ezt szeretik, talán van valahol a világban 1% kivétel, aki nem, de a többség akkor is igen.
2023. dec. 6. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!