Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munkatársnő közeledik ilyenkor?
Van egy 24 éves nő a munkahelyemen aki megdicsérte a cipőmet. És múltkor összefutottunk a wc nél is és beszéltünk és mosolygott. Elfogadjam a közeledését? Azt mondják fiatalnak nézek ki. Pár éve volt hogy a szemèlyimet elkérték a csemege-ital boltban hogy el e múltam 18 éves.
48/F
48 évesen ki nézel 16-17 évesnek? Ne hulyitsd már az embereket. Kamu a kérdés!!!!!!
48 évesen nincs annyi élet tapasztalatod hogy közeledj egy hozzád fele annyi életkorú nőhöz? Gyereked lehetne. Troll!!
Kamu!!
Képet mutass magadról a nagyérdeműnek!!!!
A 35 feletti nők szóba sem állnak veled. 😄 Van annyi élettapasztalatuk, hogy azonnal átlátnak rajtad. Nyilván ez az elsődleges problémád. Te kis sunyi, alamuszi csúszómászó vagy, aki vagy 1.magányos alkoholista, vagy 2.mamahoteles, vagy 3.elhagyott semmirekellő EXférj. Kb ez a 3 kategória az, aki lényegesen többet szeretne "mutatni" magából, de csak egy arc nélküli, anonim oldalon teheti ezt meg, mert a valóságban olyan messze vagy a saját álmaidtól, hogy ember nincs a földön, aki ezt szemtől szemben elhinné.
Sőt, szerintem a fenti szitu is fordítva volt: te mosolyogsz bárgyún, nyálcsorgatva a fiatal kolleganőkre, miközben ők jót nevetnek a szerencsétlenségeden. Még azt is megkockáztatom, hogy munkából hazaérve a fiatal kolléganődről ábrándozva csapod ki.
A múltkor a Bélával összeért a hüvelykujjunk,amikor átadta a kávéscsészét...Jaaj,ebből szerelem lesz!!!...❤️
Szerintem feküdj le,holnap korán kell kelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!