Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha azt mondta nekem Tinderen egy pasi, hogy túl vastagok a lábaim ahhoz képest, hogy milyen elvárásaim vannak?
"Ez azt jelenti hogy dagadt/túlsúlyos vagy és egy 190cm-es, sportos testalkatú csávóval beszélgetsz, akinek nem vagy a szintje."
Nem Mucuka. Azok nem csinálnak ilyent. Ilyent a ronda lúzer csinál, aki azt hiszi, hogy ha a kinézett nő nem tökéletes insta cica, akkor vegye megtiszteletésnek, hogy hajlandó szóba állni vele.
"Ilyent a ronda lúzer csinál, aki azt hiszi, hogy ha a kinézett nő nem tökéletes insta cica, akkor vegye megtiszteletésnek, hogy hajlandó szóba állni vele"
Igazad lehet!
Egy chad soha szóba sem áll egy ilyen "nővel" szóval csakis szemetekben ronda paliról lehet szó. Ők pedig ugye a szintjüknek adnák alá azzal hogy szóbaállnak ilyen vastagdongájúakkal. Azaz az ilyeneknek ugye megtiszteltetésnek kellene hogy vegyék, hogy egy normálisan kinéző férfi szóba áll vele egyáltalán. Erről beszélt a srac a tinderen
15
De hiszen szóba állt vele :D Csak valamiért a kérdező pattintotta, és ezen besértődött :D
"De hiszen szóba állt vele :D Csak valamiért a kérdező pattintotta, és ezen besértődött :D"
Nagyon erős a fantáziád XD
Közben semmit sem tudsz
Szerintem meg (én is a fantáziámra hagyatkozok) a kérdező profiljára reagált a srác, már ott is szoktak az ilyen misspicsák elváráslistákat kirakni. Persze a srác mindenképpen buta volt hogy szóba állt ilyennel, hacsak nem meglepetés volt neki az elváráslista
17
Ilyen kisstílű, szánalmas dolgokkal csak a ronda pasik jönnek, azok közül is csak az agyilag is defektesek, akik messze vannak azoktól az elvárásoktól, amit megfogalmazott az illető.
Mellesleg Tinderről van szó. Nem is tudott volna neki írni, ha nem húzza jobbra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!