Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy egy budapesti átlag férfitól faluban már elájulnak a nők, mert egy főnyeremény sok helyen? Érdemes faluba költözni ha nem megy Pesten a csajozás?
Figyelt kérdés
Mármint aki megteheti, akinek van home office munkája és nincs Budapesthez kötve a munkája miatt.2023. nov. 28. 13:37
1/24 anonim válasza:
Kizártnak tartom.
Egy budapesti, szellemi foglalkozású férfi, aki nyáron a nagyszüleinél sem dolgozott falun, és sem hozzáértése, sem erőnléte nincs az alapvető falusi munkákhoz, azt falun kb. férfiszámba sem veszik.
2/24 anonim válasza:
Budapesti vagyok, Home Officeban dolgozom, saját lakásban lakom, de nem éreztem semmilyen előnyt, miért is tettem volna, nincs ráírva a homlokomra, hogy Budapesten élek és Home Officeban dolgozom :D
3/24 anonim válasza:
Ha kövér és lusta akkor a falun se lenne sikere.
4/24 anonim válasza:
Mar ott is leirtam, hogy aki pesten nem tud csajozni, annak egy zaakfaluban sem fog menni. Ha nem keoes ferfikent viselkedni egy varosban, akkor falun miben lenne kulonb?
5/24 anonim válasza:
#1 már rég nem abban a világban élünk, amikor falun mindenki állatot tartott és földet művelt.
6/24 anonim válasza:
Semennyire. Szerintem se vennèk fèrfi számba az ilyet. Sokkal többre nèzik az olyat aki èrt a ház körüli dolgokhoz. Ha tartanak állatot akkor ott is segítenie kell. Pl A szomszèdomnak 3 lánya van, mindegyiknek ganajászik a pasija ha itt vannak náluk.
7/24 anonim válasza:
Hát én nem sündörögnék más háza körül az 100%, mit hisz bárki is, hogy majd lemegyek és a saját szabadidőmnek más után ganyézok ingyen?
8/24 anonim válasza:
hát elég nehezen tudom elképzelni, hogy valamelyik csaj attól érzi magát boldognak egy kapcsolatban, hogy a csávója ügyesen ganézza a disznót
9/24 anonim válasza:
Vidéki vagyok és látom sem a kérdező, sem a válaszolók nincsenek tisztában a mai vidékkel. Már alig-alig van haszonállat, sok helyen a kert is be van füvesítve, max. egy kis veteményes van. "Hómofiszos" faszi meg melyik nőnek kell? Megőrülnék, ha a szabadnapjaimon is 0-24-ben kerülgetnem kéne, nem lenne egy perc nyugalmam sem.
10/24 anonim válasza:
Majd akkor visszamegy a jelenleg home officeban dolgozó több millió ember az irodába, mert megállapításra került itt gyk-n, hogy a home officeban dolgozók senkinek nem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!