Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a kokszos pasik jönnek be a nőknek?
Kedves hölgyek!
A kérdésem arra irányul, hogy a hölgyek nagy része miért részesíti előnyben a nagydarab kokszos pasikat,
a természetesen kigyúrt, szálkásakkal szemben?
Minden nő azt hangsúlyozza, hogy nekik a túl izmos férfiak nem jönnek be…
ezzel szemben én aki 3 éve kőkeményen edzek naturálban, 76- kg vagyok, szálkás izomzattal elbújhatok egy kémiás mellett.
Még a párom is jobban elájul egy kokszos 110kg-os csávótól, akkor már egyből el van felejtve az én fizikumom.
Ennek mi az oka?
Nekem a 70-80kg-os programozó, gamer-ek jönnek be
29N
A 110 kg-os "koxos"-tól én is elájulok (férfiként), persze nem olyan értelemben. Az már feltűnő izomzat, így mindenki odafigyel rá.
Te viszont írtad, hogy 76 kg vagy. Az nem a kigyúrt kategória azért. Plusz attól, mert te 3 éve kőkeményen gyúrsz, az önmagában semmit nem jelent, mert lehet, hogy azért nem nézel ki olyan jól, mert 1. nem kajálsz mellette rendesen, 2. nem jó az edzésterved, tehát nem rád van szabva 3. naturál vagy.
Aki koxol, az mindig jobban fog kinézni, ha érti is a dolgát persze. Ez van, én is használtam, és az eredmény azért önmagáért beszél, de csak megnéztek, ennyi! Semmi olyan nem alakult ki belőle.
A lányoknak meg én úgy vettem észre, hogy tényleg nem igazán jön be, az ilyen nagyon szálkás, nagyon eres, nagyon telt izomzat. De a 76 kilóval nem lehetsz olyan izmos (bocs, hogy ezt így írom), bár attól is függ hány centi vagy mellé, DE (!) naturálon nagy izomtömeggel együtt jön fel zsír is, ezért nem olyan szeparáltak az izmaid, mint annak, aki koxol. Ez ilyen egyszerű.
Na, például akit a 3-as linkelt két pasas, azok közül az első az koxol. A második valószínűleg nem, bár nagyon jó genetikája van a srácnak.
Az én alkatom hasonló volt régebben, mint az elsőé, de az az állapot nem tartható fent sokáig, és nem is tetszettem jobban a lányoknak, mint vékonyabban. Ez van, nem minden az izom.
Kokszosok kozott edzettem mindig is es a vekony szalkas pasik kottek be. Mivel cicababastyle vsgyok,mindig a dagadt kokszosok probalkoztak,akiket sorra lepattintortam.
Volt szerencsem 4 evet egyuttelni parkapcsolatban nagydarab kokszossal. Idegbeteg ,agressziv,mindennapos veszekedesek,sertodesek,(labilis idegeendazer a tonkretett hormonrendszer miatt. Ugye az idegrendazer es hormonrendszer egy es ugyanaz.) hoingadozasai voltak,nem nagyon allt fel,soha tobbet megegyszer.
Ezt meg is beszéltük. A lényeg, hogy nem is feltétlen az izom számít, inkább az arc a döntő. A test ne legyen girnyó, meg dagadt se. Ennyi. Enyhén sportos, egy jó arcszerkezettel. Ja igen, meg ne legyél bunkó.
Amikor én voltam egy ilyen (amikor koxoltam), akkor voltam 96 kg, szárazon. De nehéz megtartani, plusz nem tetszettem jobban nekik, most 83 kg vagyok, a 183 cm mellé, és még mindig izmos, és ez ahogy észrevettem jobban bejön nekik.
"83 kg vagyok, a 183 cm"
Bammeg ez tökéletes.
Igazából nemcsak az arc vagy a test fontos. Inkább a fellépés, stílus. Hiába jóképű valaki ha nem tud beszélgetni, mert beképzelt, buta, önző senki.
Nem kell Brad Pittnek lenni egyáltalán. Légy férfi!
Kérdés trollkodásnsk tűnik.
A nők többsége a 70 kg-os vékony srácot választja a 100 kg-os izomszörny helyett. Ez már nem a 90 enes évek akciófilm ideál láz kora. Most az a divat minnèl kevesebb zsír % os tud maradni a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!