Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Impotens fiúként mennyi esélyem van párt találni? 29F

Figyelt kérdés
Alapvetően nem nézek ki rosszul, meg értelmesnek tartanak, viszont impotens vagyok, tehát szex kizárva. Szerintetek van olyan korombeli nő aki így is elfogadna?
2023. nov. 26. 14:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi lehet az oka. El fogok menni urológushoz, de mindenképp magánrendelés keretében.

Más okból voltam vérvételen idén, minden paraméterem jó volt, vércukor, koleszterin, pajzsmirigy stb. Vérnyomásom se magas, nem vagyok elhízva, sőt vékony vagyok, nem dohányoztam sosem, az ivást is abbahagytam 5 éve (egyetemen szoktam rá).

Olvastam lehetséges okokat, talán tesztoszteron hiány állhat a háttérben, de akkor szerintem a testszőrzetem se nőne ilyen brutál gyorsan. Szóval tanácstalan vagyok.

2023. nov. 26. 15:44
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Több tucatnyi oka lehet, az urológus majd kideríti nyugi. Keresd fel mielőbb, hogy kizárhatóak legyen az egyéb rendellenességek!
2023. nov. 26. 15:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha nagyon sovány vagy, az okozhat merevedési problémákat.
2023. nov. 26. 16:30
 14/20 anonim ***** válasza:
12%
Egy injekciót szoktak bele döfni hogy fölálljon
2023. nov. 26. 16:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Mindenképpen járj utána, már csak az egészséged miatt is. Amiket leírtál, az tünete lehet sokféle (elsősorban vérkeringési) problémáknak. Ne szégyelld, az orvos szakember, neki ezek a dolgok mindennaposak.
2023. nov. 26. 17:11
 16/20 anonim ***** válasza:
32%

Az is egy istentelenül hülye ember (már bocsánat) aki egy ilyet tapasztalva nem megy azonnal urulógushoz

Önkielégítésnél, vagy annak kísérlete során ki kell derüljön hogy mekkora a baj, egy pár IQ-val már értelmezhető lenne hogy most képes-e egyáltalán erekcióra az emberfia vagy sem. Ha pedig nem, akkor nem a gyakori népét kérdezném a nyomoromról hanem az orvost. Csak hát az ész is kéne kérdező!

2023. nov. 26. 17:26
 17/20 A kérdező kommentje:

Lehet ha te is ilyen helyzetbe kerülnél, te se szaladnál rögtön a háziorvosodhoz, hogy huszonévesen impotens lettél...

2023. nov. 26. 17:44
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
20 évesen nem állt fel és te évek óta cseszel elmenni egy orvoshoz??? Mi a franc????
2023. nov. 26. 17:47
 19/20 anonim ***** válasza:
64%

"20 évesen nem állt fel és te évek óta cseszel elmenni egy orvoshoz???"

És még én vagyok lepontozva akkor

Pedig én is csak azt mondom hogy ebben a helyzetben az orvos alap

Énnekem mikor volt panaszom a pöcörőmmel egyből urulógushoz fordultam, mütét is lett belőle szóval nem a levegőbe beszélek

Dehát a gyakori népe szerint nyilván én nem vagyok normális

Hogyne;)

2023. nov. 26. 17:57
 20/20 anonim ***** válasza:
67%
nincsen esélyed, viszont vannak megoldások irány a doki
2023. nov. 26. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!