Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik nőt választanátok a kettő közül?
A:
Egyedülálló anya 1 gyerekkel. Rendkívül magas a libidója. A gyerek fél éves kapcsolatból született. Nem volt otthon gumi, a legközelebbi bolt zárva volt, a nő viszont nem bírt magával, nekiesett a párjának és így lett a csokifiú. Minden évben összejön néhány új férfivel, a magas libidója miatt időnként alsókategóriásakra is ráfanyarodik, ha jobb lehetőségek nem adódnak.
B:
Cukorbeteg nő alacsony libidóval, csak heti kétszer jőhet a menet. Síkosító jó ha mindig van kéznél, mert nehezen nedvesedik. Gyerek nincs.
Nyilván B-t írtam volna, de mivel nem írtad, mire választanám, így hát eldöntöttem, hogy csak egy szexre, akkor A. AZtán én is eldobom, mint a többi, és így járt.
Ha ennél jobb szavazatot akarsz, legközelebb fogalmazz pontosabban.
A magas libidó nem = a promiszkuitással.
Off: nem lehetne már ezt a cukorbeteg fétises kretént bannolni?
"AZtán én is eldobom, mint a többi, és így járt."
Vagy ő dob el téged, mint a többit, és így jártál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!