Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nagy formává válni, aki bejön másoknak?
"De amint valami személyiséget, egyéniséget kellene villantani, már húzhatom is le magam a vécén."
Ha nincs személyiséged, másét "kell" lopni-másolni addig úgy lesz. Tehát kezdd el magadat megismerni és embereket. Ismerkedni, beszélgetni kell, nem erőltetni más embereket.
Ez csak úgy jön. Nem erőlködök csak mindig eszembe jut valami hülyeség amit tudom, hogy mikor kell ellőni, hogy vicces legyen. Sokszor megnevettetem a kollégáim, barátaim, alapvetően egy pozitív jó kedvű karakter vagyok.
Múltkor az egyik kollegám mondta, hogy ritka nagy figura vagyok. 😀 30/N
2# "Na akkor"?
Nem tudom ezt kitől loptad, de felejtsd el gyorsan, mert irritáló.
Hazugságra építeni egy kapcsolatot sosem jó. Az légy, aki vagy, habár ennél nagyobb közhelyet nem tudok mondani.
És... nem opció az, hogy személyiséget növesztesz?
Jó, persze, 14 évesen az ember még csak keresgéli ki is ő igazán, de ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, szóval az az elképzelésem, hogy ezen már elvileg túl vagy.
Ismerd meg önmagad, kezdj el élni, és akkor lesz mit mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!