Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet nagy formává...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nagy formává válni, aki bejön másoknak?

Figyelt kérdés
Hiába lopom mások szövegeit, hiába használom fel mások vicces történeteit, az én számból nem lesz vicces. Ha meg önmagam adom (szürke kisegér), akkor az nem kell senkinek. Bár az ilyen emberek nekem sem kellenek, nem tudok vonzódni hozzájuk. A külsőmön javítottam elég sokat, ég és föld az egy évvel ezelőtti kinézetemhez képest. De amint valami személyiséget, egyéniséget kellene villantani, már húzhatom is le magam a vécén.
2023. nov. 22. 13:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

"De amint valami személyiséget, egyéniséget kellene villantani, már húzhatom is le magam a vécén."

Ha nincs személyiséged, másét "kell" lopni-másolni addig úgy lesz. Tehát kezdd el magadat megismerni és embereket. Ismerkedni, beszélgetni kell, nem erőltetni más embereket.

2023. nov. 22. 13:16
 2/11 A kérdező kommentje:
De az ismerkedésnek, beszélgetésnek a kötelező eleme a személyiség. Na akkor?
2023. nov. 22. 13:19
 3/11 anonim ***** válasza:
39%

Ez csak úgy jön. Nem erőlködök csak mindig eszembe jut valami hülyeség amit tudom, hogy mikor kell ellőni, hogy vicces legyen. Sokszor megnevettetem a kollégáim, barátaim, alapvetően egy pozitív jó kedvű karakter vagyok.

Múltkor az egyik kollegám mondta, hogy ritka nagy figura vagyok. 😀 30/N

2023. nov. 22. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha alapból nem vagy vicces figura, nem jól adod elő akkor minek erőltetted? Valaki kedves, valaki okos. Te nem vagy humoros, vagy nem tudod,hogy az vagy-e, mert másokat utánzol, mint a majom. Látják mennyire erőszakolod saját magad hát persze, hogy leszarnak. Nincs min csodálkozni. Szerinted szürke kisegér vagy, de szürke kisegér neked nem kell. Nőjj fel!
2023. nov. 22. 13:26
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Szórakoztató nagy forma akarsz lenni? Kinek akarsz bejönni és miért? Viccmester szeretnél lenni? Vagy pár őszinte emberrel őszintén beszélgetni és kapcsolódni?
2023. nov. 22. 13:27
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Életképtelen
2023. nov. 22. 13:52
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
A humort bem lehet tanulni. A humornak is rengeteg valyozata vanz pl vannak a streber kocka humorok amiben valamilyen logikai bakit kovetnek el es akkor ugy nevetnek rajta mint ha a vilag lrgjobb poenja lenne en mrh csak "ok" . Nalam a vicc pont az amikor egyszeru buta kisse primitiv mert ettol lesz nevetseges.. Erre szoktam mondani szeretem amikor a hulye hulyeskedik de amikor az okos csinalja az olyan szaraz mint a sivatagi por..
2023. nov. 22. 14:19
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

2# "Na akkor"?

Nem tudom ezt kitől loptad, de felejtsd el gyorsan, mert irritáló.

Hazugságra építeni egy kapcsolatot sosem jó. Az légy, aki vagy, habár ennél nagyobb közhelyet nem tudok mondani.

2023. nov. 22. 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
29%

És... nem opció az, hogy személyiséget növesztesz?

Jó, persze, 14 évesen az ember még csak keresgéli ki is ő igazán, de ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, szóval az az elképzelésem, hogy ezen már elvileg túl vagy.

Ismerd meg önmagad, kezdj el élni, és akkor lesz mit mesélni.

2023. nov. 22. 15:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van személyisége. Nyugodtan meg lehet mutatni, kell is, majd lesz, akinek tetszik.
2023. nov. 22. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!