Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beregisztráltam Tinderre. Mekkora esély van rá, hogy a cukorbeteg nővel matcheljek?
Figyelt kérdés
Csak heti kétszer vehetek be Viagrát, ezért cukorbeteg nőkkel akarok ismerkedni, mert nekik alacsonyabb a libidójuk.
A 40-es éveim elején járok, a célcsoportom pedig a 18 és 35 év közötti nők. Mennyire gyakori a cukorbetegség ebben a korban? 100 ilyen korú nőből hány cukorbeteg?
2023. nov. 20. 18:05
11/13 anonim válasza:
Kérdező, neked van szexuális tapasztalatod? Nyugodjál meg, hogy óriási különbségek vannak két ember libidója között úgy, hogy semmiféle betegség nincs a háttérben.
12/13 anonim válasza:
Már leírtam, hogy nekem alacsony a libidóm, de nem kell viagrás. És nem vagyok cukorbeteg.
13/13 anonim válasza:
Semennyi, a 18-35 évesek nem fognak 40+ os viagrás palival ismerkedni, a libidó meg nincs összefüggésben a fiatal lányoknál a cukorbetegséggel, a fiatalkori cukorbetegség az I-es típus. De amelyik lánynak alacsony a libidója, az egész biztos nem fog felregisztrálni a tinderre ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!