Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő lenne, hogy vékony nőként csak túlsúlyos férfiak iránt vonzódok?
Attól függ. Ha tényleg csak ennyi, amit leírtál, ebben nincs semmi rossz. De vannak a feeder fétises emberek, akiket az izgat szexuálisan, hogy direkt hízlalni akarják az amúgy is túlsúlyos párjukat, nem törődve annak egészségével. Na ez viszont számomra visszataszító lenne, hiába vagyok extrém nagydarab fickó és hiába nehezített pálya számomra a társkeresés. Ott teljes mértékben azt érezném, hogy mint személy nem érdeklem a másikat.
De, ha csak simán ez jön be, az szerintem aranyos. Alapvetően engem is vonzanak az apró, vékony nőcik.
12
Szexuálisan egyáltalán nem elégít engem ki ez a gondolat, még fel is háborít, hogy valaki ennyire nem tiszteli és tárgyként kezeli a párját. Ennek ellenére lelkileg megmelenget, amikor a barátomnak főzök valami finomat és látom, hogy boldogan falatozgat. Nem tudom, ilyen gondoskodó érzéssel tölt el, egyáltalán nem szexuális. (Igen senkit se lepjen meg, hogy le vagyok foglalva. Ismerkedni akaró privátok cukik, de pár hónappal lemaradtak a macimhoz képest 😌)
13
Válaszok alapján teljesen megértem, hogy nem hihető. Sajnos sok ember tud szemét alak lenni gyakran :(
Had kérdezzem meg a túlsúly mit jelent?
Én pl 165c. És 80kg vagyok nah ez szerintem nem az ami neked bejön. Viszont akkor érdekelne hogy érted azt hogy túlsúlyos pasik tetszenek?
17
A barátom ~173cm és 98kg hogyha ez segítségedre válna :D
17-köszi
Hàt ő akkor magas és gondolom arànyos az tényleg férfias tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!