Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elítélendő lenne, hogy vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő lenne, hogy vékony nőként csak túlsúlyos férfiak iránt vonzódok?

Figyelt kérdés
Minimálisan tudnám megmagyarázni az érzéseim. Egyszerűen nekem a férfiasság elengedhetetlen része? Nagyon biztonságban érzem magam melletük, cuki hogy teljesen ellentétesek az én alakomhoz képest.

2023. nov. 18. 22:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
Nekem tetszenek a 100 kilós férfiak is, amennyiben magasak is hozzá. Úgy érzésre is jó, mikor rádfekszik és körülölel a teste, kb "belesüllyedsz", de mióta már 58 kg vagyok, és tél van, és hát nem lányka alakom van 30 évesen, már az is szempont, hogy kisebbnek érezzem magam nála. Így pl szeretném, ha szélesebb lenne a válla az enyémnél, meg vastagabb a combja. Nem is tudom mások hogy élik meg a "nagy és erős férfi van mellettem" érzést, amikor nagyobb darabok a párjuknál. Mindemellett fogyni nem akarok, mert nem akarok ennél is kisebbnek látszani, bejön nekem a felnőtt nő alak, csak a férfinak is legyen "emberes" teste. Persze minden más mellett, igazából régen is alakra csak annyit vártam, hogy nagyobb legyen nálam. Amikor vékony volt a másik, akkor is szélesebb volt a válla és vastagabb a combja, csak én még nála is vékonyabb voltam:) Szóval ez így megmaradt, legyen nagyobb és az minden formában tetszik(kivéve a szálkás, mikor látszanak az inak meg erek a testén, az bizarr és nem jön be)
2023. nov. 19. 07:33
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ. Ha tényleg csak ennyi, amit leírtál, ebben nincs semmi rossz. De vannak a feeder fétises emberek, akiket az izgat szexuálisan, hogy direkt hízlalni akarják az amúgy is túlsúlyos párjukat, nem törődve annak egészségével. Na ez viszont számomra visszataszító lenne, hiába vagyok extrém nagydarab fickó és hiába nehezített pálya számomra a társkeresés. Ott teljes mértékben azt érezném, hogy mint személy nem érdeklem a másikat.

De, ha csak simán ez jön be, az szerintem aranyos. Alapvetően engem is vonzanak az apró, vékony nőcik.

2023. nov. 19. 08:29
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
Inkább csak nem hihető.
2023. nov. 19. 08:34
 14/27 A kérdező kommentje:

12

Szexuálisan egyáltalán nem elégít engem ki ez a gondolat, még fel is háborít, hogy valaki ennyire nem tiszteli és tárgyként kezeli a párját. Ennek ellenére lelkileg megmelenget, amikor a barátomnak főzök valami finomat és látom, hogy boldogan falatozgat. Nem tudom, ilyen gondoskodó érzéssel tölt el, egyáltalán nem szexuális. (Igen senkit se lepjen meg, hogy le vagyok foglalva. Ismerkedni akaró privátok cukik, de pár hónappal lemaradtak a macimhoz képest 😌)

2023. nov. 19. 09:37
 15/27 A kérdező kommentje:

13

Válaszok alapján teljesen megértem, hogy nem hihető. Sajnos sok ember tud szemét alak lenni gyakran :(

2023. nov. 19. 09:44
 16/27 anonim ***** válasza:
Ezzel az a gond hogy ezt nem ide, kérdésként kellene kiirnod, hanem tenni érte mint mindenért az életben. Kit érdekel hogy a környezeted mit gondol rolatok? Te így vagy kielégült, boldog!
2023. nov. 19. 09:51
 17/27 anonim ***** válasza:

Had kérdezzem meg a túlsúly mit jelent?

Én pl 165c. És 80kg vagyok nah ez szerintem nem az ami neked bejön. Viszont akkor érdekelne hogy érted azt hogy túlsúlyos pasik tetszenek?

2023. nov. 19. 13:51
 18/27 A kérdező kommentje:

17

A barátom ~173cm és 98kg hogyha ez segítségedre válna :D

2023. nov. 19. 13:55
 19/27 anonim ***** válasza:
25%

17-köszi

Hàt ő akkor magas és gondolom arànyos az tényleg férfias tud lenni

2023. nov. 19. 14:03
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem elítélendő. Én sajnos (nem dagadt) de a kelleténél így is macisabb vagyok. Keményen dolgozom hogy lemenjenek a kilók. De persze vannak olyanok is akik szeretik a dagadt pasikat, nincs ezzel baj, legalább őket is elfogadja valaki.
2023. nov. 19. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!