Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem adja be a facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adja be a facebook társkeresőt a telóm?

Figyelt kérdés
Pár hónapja megvolt,aztán letöröltem magam. Aztán nemrég akartam visszamenni rá,de már nincs sehol. Minden engedélyezve,frissítve,újratelepítve,teló is új,de a régin sincs meg. Írtam is már kb 10szer hibabejelentésbe is,de semmi. Több ismerősnek akik a közelbe laknak,megvan.Mi lehet a baj?
2023. nov. 18. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
tiltva lettél
2023. nov. 18. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Örülj neki. Mi a rákot keresnél azon a foson ha nem vagy hulladék?!
2023. nov. 18. 19:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy tiltva lettem ,semmi problémás beszélgetés nem volt.
2023. nov. 18. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó volt az ,több kapcsolatom is alakult ott.Hol ismerkedjek a mai világba,kollégák csak férfiak...
2023. nov. 18. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne mondjuk engem inkàbb az higy mennyire hasznos.

Sajna mobilon megjelenik de gépen nem ,és telón nézni tetszikelni tudok de írni nem tudok ez miért van?

2023. nov. 19. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!