Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ,ha 26 évesen szűz vagyok és nincs baráti társaságom?
Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 07:23
4/10 anonim válasza:
Ahol vannak emberek. Nekem sincs baráti társaságom, mégis van párom.
5/10 anonim válasza:
Írj nekem, persze ha nő vagy csak akkor.
6/10 anonim válasza:
Bárhol, meglátsz egy szimpi lányt az utcán, boltban, mondod neki hogy nagyon csinos, aztán egyből kiderül hogy nyitott-e a közeledésedre.
7/10 anonim válasza:
Ha férfi vagy 😐👍🏻🤣
Lefőtt a kávéd mit csináltál eddig hogy nem sikerült ?
8/10 anonim válasza:
Reménykedj, hogy valaki elkezd feléd közeledni és valahogy titkold el előle, hogy szűz vagy.
10/10 Zizizabalo válasza:
Online egyértelműen. Ha nem reménytelen a külsőd, akkor próbáld ki, egyébként nem lehet túl sokat veszíteni innen. Persze demotiváló tud lenni, ha egy match se jön össze, de nézd azt, hogy sokszor jó csávóknak se jön össe, ilyen ez. Ha máshol nem, hátha ott találsu valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!