Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy cukorbeteg nővel?
Figyelt kérdés
Akit csak heti kétszer tehettek magatokévá, feltéve hogy van otthon síkosító, mert nem nedvesedik rendesen. Többször nem kívánja.2023. nov. 12. 19:03
11/19 anonim válasza:
Cukorbeteg vagyok, nincsenek nedvesedési gondjaim. Egy diabetológus se mondta hogy nem szexelhetek annyit amennyit akarok, a cukor és inzulin szintnek a testmozgás pont hogy jót tesz.
12/19 anonim válasza:
Mondjuk nekem volt egy cukorbeteg kolléganőm, kb. úgy nézett ki, mint Natalia Oreiro fiatalon.
Egyszer mesélte mindenkinek🤣, hogy tripperes, szóval nála működött a dolog.
14/19 anonim válasza:
#12 Valahogy mégse lennék a fiúja helyében! 🤣🤣
16/19 anonim válasza:
#1, nagyon mellélőttél.
a 2-es cukros (ha nem tartja karban), akkor lehet túlsúlyos.
Az 1-es cukros viszont mindig vékony (túlságosan is).
17/19 anonim válasza:
Szerintem az itteni ferfiak tobbsege a heti kettonek is orulne :D
18/19 anonim válasza:
Ennek semmi köze a cukorbetegséghez, 1-es típusú vagyok, életemben nem tapasztaltam ilyen problémát, nem is hallottam ilyen összefüggésrõl. Van azonban a 2-es típus, ami idõsebb korban alakul ki, a helytelen, mozgásszegény életmód/táplálkozás, és a túlsúly miatt, szóval nem ok-okozat, a 2. típusú cukorbetegség egy plusz tünet, de nem emiatt van szexuális gondod, hanem az idõsebb életkor, túlsúly, hormonális gondok miatt.
19/19 anonim válasza:
#18: Sajnos PCOS jár inzulinrezisztenciával natúr is, amiből jöhet a cukorbetegség ha nem veszik észre időben és nem tart kőkemény diétát élete végéig úgyhogy nőknél sokszor nem is a mozgáshiány és a rossz életmód hozza ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!